Факултет за Електротехника и информациски технологии

• Креатор на темата Креатор на темата Демијан
  • Време на започнување Време на започнување
Нејќам да сум досадна, ама некој ако може да каже теорија што треба за електроника 1 втор колоквиум? :) И мерна, дали се треба да се учи, или има нешто што може да се скокне? :)

Па не се паѓаат од тука?

Сакам да кажам hell yeah motherf*ckers сега ќе објавам еден јак и бомбастичен торент кој содржи скоро све што учиме информатика на електро. Книги еден куп само да седне некој да ги чита, научи и да добие 11ка од 10. :LOL: Се надевам дозволени се линкови, доколку кршам правила и јајца на Кајгана хаха, нека се избрише постот. ;)

The torrent is here

Peace, електраши! :)

П.С. Не сум себичен и кварен да не споделувам знаење и книги како повеќето на електро. :) Кој е сигурен во себе и своите квалитети, не се плаши да помогне и на другите да научат. Уживајте! :)

Сакам да кажам hell yeah motherf*ckers сега ќе објавам еден јак и бомбастичен торент кој содржи скоро све што учиме информатика на електро. Книги еден куп само да седне некој да ги чита, научи и да добие 11ка од 10. :LOL: Се надевам дозволени се линкови, доколку кршам правила и јајца на Кајгана хаха, нека се избрише постот. ;)

The torrent is here

П.С. Не сум себичен и кварен да не споделувам знаење и книги како повеќето на електро. :) Кој е сигурен во себе и своите квалитети, не се плаши да помогне и на другите да научат. Уживајте! :)

Ми стига известување дека си пишал нешто во темава и се спремив за ДОЛГ пост, но сепак ме изненади :D Иначе торенти не се дозволени ама ај се надевам сите ќе видат пред некој да го избрише :D

The torrent is here

во наредниве 3-4 саати ке аплодирам со 30 мпбс кој земе нека земе :D

Ми стига известување дека си пишал нешто во темава и се спремив за ДОЛГ пост, но сепак ме изненади :D Иначе торенти не се дозволени ама ај се надевам сите ќе видат пред некој да го избрише :D

Во краткоста е ефикасноста, иако за некои работи треба голем елаборат. :D За торентот не се секирај, не верувам некој да го избрише, а постот може. :) Инаку торентот не е мој, туку го најдов и сега правам share. Оставам на поедини лица тука да го симнат целиот материјал и да му направат backup, јас само download-ирав тоа што ми требаше, а тоа е солидни 1.5 GB материјал. :D

Има ли некој да ми прати прашања теорија по Физика 2?

Има ли некој да ми прати прашања теорија по Физика 2?

Јас ќе ти скенирам утре, ако не е проблем :)
--- надополнето: 13 декември 2011 во 02:14 ---
Кај и е кабинетот на Зајкова?

Јас ќе ти скенирам утре, ако не е проблем :)
--- надополнето: Dec 13, 2011 1:14 AM ---
Кај и е кабинетот на Зајкова?
Трети кат, право по ходникот, првата врата што ќе ја видиш. Мислам дека е 315, ама не сум сигурен.
ПС: Барем пред 2 години и беше тука кабинетот (или канцеларијата)

Трети кат, право по ходникот, првата врата што ќе ја видиш. Мислам дека е 315, ама не сум сигурен.
ПС: Барем пред 2 години и беше тука кабинетот (или канцеларијата)
Таму е, само право гледаш во ходнико и на вистинското место си

да прашам постарите колеги што дава тунеска на усно математика еден втор колоквиум

А не треба да има и за нуклеарна физика и квантна механика?

Оу, овие биле само материјал од прв колоквиум. Мада нема везе бе лесни се тие две теми што беа за втор, оваа темава за зрачење е заебана :)

:pos::pos::pos::pos::pos:
На ФЕИТ некој(a) што користи производи на Nivea и Dove, сериозно? :pos::pos::pos:

Оди по темите на Правен и Економски. :pos:
Avie neso ne koristite proizvodi za nega na vaseto telo taka????....ne e za vreganje ama ne veruvam deka nekoj i od vas ne gi koristi....kako i da e..fala na pomosta
--- надополнето: 22 декември 2011 во 00:22 ---
У, епик фејл. Да не прашуваше за Acer, iPhone, Dell, htc, iPad дали користиме за анкетава од старт 150 души ќе ти соберев, вака :D
na Ekonomski pola studenti ne znaat sto e Tablet, ti vikas za neso drugo...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom