Ми стига известување дека си пишал нешто во темава и се спремив за ДОЛГ пост, но сепак ме изненади Иначе торенти не се дозволени ама ај се надевам сите ќе видат пред некој да го избришеСакам да кажам hell yeah motherf*ckers сега ќе објавам еден јак и бомбастичен торент кој содржи скоро све што учиме информатика на електро. Книги еден куп само да седне некој да ги чита, научи и да добие 11ка од 10. Се надевам дозволени се линкови, доколку кршам правила и јајца на Кајгана хаха, нека се избрише постот.
The torrent is here
Peace, електраши!
П.С. Не сум себичен и кварен да не споделувам знаење и книги како повеќето на електро. Кој е сигурен во себе и своите квалитети, не се плаши да помогне и на другите да научат. Уживајте!
во наредниве 3-4 саати ке аплодирам со 30 мпбс кој земе нека земеСакам да кажам hell yeah motherf*ckers сега ќе објавам еден јак и бомбастичен торент кој содржи скоро све што учиме информатика на електро. Книги еден куп само да седне некој да ги чита, научи и да добие 11ка од 10. Се надевам дозволени се линкови, доколку кршам правила и јајца на Кајгана хаха, нека се избрише постот.
The torrent is here
Peace, електраши!
П.С. Не сум себичен и кварен да не споделувам знаење и книги како повеќето на електро. Кој е сигурен во себе и своите квалитети, не се плаши да помогне и на другите да научат. Уживајте!
Во краткоста е ефикасноста, иако за некои работи треба голем елаборат. За торентот не се секирај, не верувам некој да го избрише, а постот може. Инаку торентот не е мој, туку го најдов и сега правам share. Оставам на поедини лица тука да го симнат целиот материјал и да му направат backup, јас само download-ирав тоа што ми требаше, а тоа е солидни 1.5 GB материјал.Ми стига известување дека си пишал нешто во темава и се спремив за ДОЛГ пост, но сепак ме изненади Иначе торенти не се дозволени ама ај се надевам сите ќе видат пред некој да го избрише
Јас ќе ти скенирам утре, ако не е проблемИма ли некој да ми прати прашања теорија по Физика 2?
Трети кат, право по ходникот, првата врата што ќе ја видиш. Мислам дека е 315, ама не сум сигурен.Јас ќе ти скенирам утре, ако не е проблем
--- надополнето: Dec 13, 2011 1:14 AM ---
Кај и е кабинетот на Зајкова?
Таму е, само право гледаш во ходнико и на вистинското место сиТрети кат, право по ходникот, првата врата што ќе ја видиш. Мислам дека е 315, ама не сум сигурен.
ПС: Барем пред 2 години и беше тука кабинетот (или канцеларијата)
Изволте, ги пастирам тука за ако му требаат и на некој друг да ги земе.Има ли некој да ми прати прашања теорија по Физика 2?
А не треба да има и за нуклеарна физика и квантна механика?Изволте, ги пастирам тука за ако му требаат и на некој друг да ги земе.
http://i.imgur.com/YoXPq.jpg
http://i.imgur.com/2zkXz.jpg
Оу, овие биле само материјал од прв колоквиум. Мада нема везе бе лесни се тие две теми што беа за втор, оваа темава за зрачење е заебанаА не треба да има и за нуклеарна физика и квантна механика?
Avie neso ne koristite proizvodi za nega na vaseto telo taka????....ne e za vreganje ama ne veruvam deka nekoj i od vas ne gi koristi....kako i da e..fala na pomosta
На ФЕИТ некој(a) што користи производи на Nivea и Dove, сериозно?
Оди по темите на Правен и Економски.
na Ekonomski pola studenti ne znaat sto e Tablet, ti vikas za neso drugo...У, епик фејл. Да не прашуваше за Acer, iPhone, Dell, htc, iPad дали користиме за анкетава од старт 150 души ќе ти соберев, вака