Факултет за Електротехника и информациски технологии

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.419
Нејќам да сум досадна, ама некој ако може да каже теорија што треба за електроника 1 втор колоквиум? :) И мерна, дали се треба да се учи, или има нешто што може да се скокне? :)
Па не се паѓаат од тука?

Член од
19 октомври 2011
Мислења
296
Поени од реакции
253
Сакам да кажам hell yeah motherf*ckers сега ќе објавам еден јак и бомбастичен торент кој содржи скоро све што учиме информатика на електро. Книги еден куп само да седне некој да ги чита, научи и да добие 11ка од 10. :LOL: Се надевам дозволени се линкови, доколку кршам правила и јајца на Кајгана хаха, нека се избрише постот. ;)

The torrent is here

Peace, електраши! :)

П.С. Не сум себичен и кварен да не споделувам знаење и книги како повеќето на електро. :) Кој е сигурен во себе и своите квалитети, не се плаши да помогне и на другите да научат. Уживајте! :)

Зајче

Бело, и тоа!
Член од
13 септември 2008
Мислења
3.439
Поени од реакции
3.945
Сакам да кажам hell yeah motherf*ckers сега ќе објавам еден јак и бомбастичен торент кој содржи скоро све што учиме информатика на електро. Книги еден куп само да седне некој да ги чита, научи и да добие 11ка од 10. :LOL: Се надевам дозволени се линкови, доколку кршам правила и јајца на Кајгана хаха, нека се избрише постот. ;)

The torrent is here

П.С. Не сум себичен и кварен да не споделувам знаење и книги како повеќето на електро. :) Кој е сигурен во себе и своите квалитети, не се плаши да помогне и на другите да научат. Уживајте! :)
Ми стига известување дека си пишал нешто во темава и се спремив за ДОЛГ пост, но сепак ме изненади :D Иначе торенти не се дозволени ама ај се надевам сите ќе видат пред некој да го избрише :D

RadE_Strongest

Field Marshal
Член од
31 март 2009
Мислења
665
Поени од реакции
334

The torrent is here

во наредниве 3-4 саати ке аплодирам со 30 мпбс кој земе нека земе :D

Член од
19 октомври 2011
Мислења
296
Поени од реакции
253
Ми стига известување дека си пишал нешто во темава и се спремив за ДОЛГ пост, но сепак ме изненади :D Иначе торенти не се дозволени ама ај се надевам сите ќе видат пред некој да го избрише :D
Во краткоста е ефикасноста, иако за некои работи треба голем елаборат. :D За торентот не се секирај, не верувам некој да го избрише, а постот може. :) Инаку торентот не е мој, туку го најдов и сега правам share. Оставам на поедини лица тука да го симнат целиот материјал и да му направат backup, јас само download-ирав тоа што ми требаше, а тоа е солидни 1.5 GB материјал. :D

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.419
Има ли некој да ми прати прашања теорија по Физика 2?

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Има ли некој да ми прати прашања теорија по Физика 2?
Јас ќе ти скенирам утре, ако не е проблем :)
--- надополнето: 13 декември 2011 во 02:14 ---
Кај и е кабинетот на Зајкова?

petar_joker

OLD ROCKER
Член од
5 септември 2007
Мислења
1.249
Поени од реакции
57
Јас ќе ти скенирам утре, ако не е проблем :)
--- надополнето: Dec 13, 2011 1:14 AM ---
Кај и е кабинетот на Зајкова?
Трети кат, право по ходникот, првата врата што ќе ја видиш. Мислам дека е 315, ама не сум сигурен.
ПС: Барем пред 2 години и беше тука кабинетот (или канцеларијата)

Член од
18 декември 2008
Мислења
1.277
Поени од реакции
323
Трети кат, право по ходникот, првата врата што ќе ја видиш. Мислам дека е 315, ама не сум сигурен.
ПС: Барем пред 2 години и беше тука кабинетот (или канцеларијата)
Таму е, само право гледаш во ходнико и на вистинското место си

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.419
Член од
17 август 2008
Мислења
98
Поени од реакции
10
да прашам постарите колеги што дава тунеска на усно математика еден втор колоквиум

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
А не треба да има и за нуклеарна физика и квантна механика?
Оу, овие биле само материјал од прв колоквиум. Мада нема везе бе лесни се тие две теми што беа за втор, оваа темава за зрачење е заебана :)

~angela~

mladiot matematicar
Член од
29 август 2008
Мислења
226
Поени од реакции
25
:pos::pos::pos::pos::pos:
На ФЕИТ некој(a) што користи производи на Nivea и Dove, сериозно? :pos::pos::pos:

Оди по темите на Правен и Економски. :pos:
Avie neso ne koristite proizvodi za nega na vaseto telo taka????....ne e za vreganje ama ne veruvam deka nekoj i od vas ne gi koristi....kako i da e..fala na pomosta
--- надополнето: 22 декември 2011 во 00:22 ---
У, епик фејл. Да не прашуваше за Acer, iPhone, Dell, htc, iPad дали користиме за анкетава од старт 150 души ќе ти соберев, вака :D
na Ekonomski pola studenti ne znaat sto e Tablet, ti vikas za neso drugo...

Kajgana Shop

На врв Bottom