Факултет за Електротехника и информациски технологии

• Креатор на темата Креатор на темата Демијан
  • Време на започнување Време на започнување
Добро да знам дека е така само прашувам дали се во еден ден задачите и усното или оделно се ?
--- надополнето: 7 јануари 2012 во 13:41 ---

Добро да знам дека е така само прашувам дали се во еден ден задачите и усното или оделно се ?
Odelno!

да не памти некој математика 2 какви задачи имаше во август кај зајкова?

конечно решив да го учам структурирано, некој да ми каже некоја книга или совет како најлесно да го научам? и слушнав дека сега изгледа се полага на pc на eclipse? и која верзија да ја симнам..

конечно решив да го учам структурирано, некој да ми каже некоја книга или совет како најлесно да го научам? и слушнав дека сега изгледа се полага на pc на eclipse? и која верзија да ја симнам..
Дали eclipse, дали notepad++ или code::blocks или било шо и да е, исти к*рац.
Најдобро се учи СП со вежбање на примери од аудиториски/лабараториски.
И испринтај си се шо ќе решиш како материјал на полагање (ако си кај михајлов тогаш е дозволено)

Дали eclipse, дали notepad++ или code::blocks или било шо и да е, исти к*рац.
Најдобро се учи СП со вежбање на примери од аудиториски/лабараториски.
И испринтај си се шо ќе решиш како материјал на полагање (ако си кај михајлов тогаш е дозволено)

незнам ни кој ми е асистент ни професор , изгледа календар ми е и двете, не сум се појавил годинава на предавање, така што не сум баш у тек. Знаеш што верзија Eclipse да симнам зошо гледам има значителен избор?

- Eclipse IDE for Java EE Developers
- Eclipse Classic 3.4
- Eclipse IDE for Java Developers
- Eclipse IDE for C/C++ Developers
- Eclipse Modeling Tools (includes Incubating components)
- Eclipse for RCP/Plug-in Developers
- Eclipse IDE for Java and Report Developers

веројатно c/c++ или можеби classic , Classicot e многу посимнуван отколку c/c++ ... и така

незнам ни кој ми е асистент ни професор , изгледа календар ми е и двете, не сум се појавил годинава на предавање, така што не сум баш у тек. Знаеш што верзија Eclipse да симнам зошо гледам има значителен избор?

- Eclipse IDE for Java EE Developers
- Eclipse Classic 3.4
- Eclipse IDE for Java Developers
- Eclipse IDE for C/C++ Developers
- Eclipse Modeling Tools (includes Incubating components)
- Eclipse for RCP/Plug-in Developers
- Eclipse IDE for Java and Report Developers

веројатно c/c++ или можеби classic , Classicot e многу посимнуван отколку c/c++ ... и така
епа ц/цсс не ми е јасно шо се мислиш :D

Дали знае некој кога има консултации Кире Триводалиев оваа недела, или Илинка Иваноска. ако знае некој нека пише што побрзо?​

Мејл од Филиповска, ениуан?

Го има ли некој слушано предметот Проектирање на вградливи компјутерски компоненти ?

Сега сум трета година гим. и сакам да одам на ИНФО смерот за 2 години.Ај ако може некој поконкретно да ми објасни,дали е тежок како другите смерови,ќе се мачам ли со математичка анализа и треба ли да имам некои предзнаења од математика???

Да не знае некој колку треба за 6-ка на испит кај Верка Физика 1 ? :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom