Ми стига известување дека си пишал нешто во темава и се спремив за ДОЛГ пост, но сепак ме изненадиСакам да кажам hell yeah motherf*ckers сега ќе објавам еден јак и бомбастичен торент кој содржи скоро све што учиме информатика на електро. Книги еден куп само да седне некој да ги чита, научи и да добие 11ка од 10.Се надевам дозволени се линкови, доколку кршам правила и јајца на Кајгана хаха, нека се избрише постот.
The torrent is here
Peace, електраши!
П.С. Не сум себичен и кварен да не споделувам знаење и книги како повеќето на електро.Кој е сигурен во себе и своите квалитети, не се плаши да помогне и на другите да научат. Уживајте!
![]()
во наредниве 3-4 саати ке аплодирам со 30 мпбс кој земе нека земеСакам да кажам hell yeah motherf*ckers сега ќе објавам еден јак и бомбастичен торент кој содржи скоро све што учиме информатика на електро. Книги еден куп само да седне некој да ги чита, научи и да добие 11ка од 10.Се надевам дозволени се линкови, доколку кршам правила и јајца на Кајгана хаха, нека се избрише постот.
The torrent is here
Peace, електраши!
П.С. Не сум себичен и кварен да не споделувам знаење и книги како повеќето на електро.Кој е сигурен во себе и своите квалитети, не се плаши да помогне и на другите да научат. Уживајте!
![]()
Во краткоста е ефикасноста, иако за некои работи треба голем елаборат.Ми стига известување дека си пишал нешто во темава и се спремив за ДОЛГ пост, но сепак ме изненадиИначе торенти не се дозволени ама ај се надевам сите ќе видат пред некој да го избрише
![]()
Јас ќе ти скенирам утре, ако не е проблемИма ли некој да ми прати прашања теорија по Физика 2?
Трети кат, право по ходникот, првата врата што ќе ја видиш. Мислам дека е 315, ама не сум сигурен.Јас ќе ти скенирам утре, ако не е проблем
--- надополнето: Dec 13, 2011 1:14 AM ---
Кај и е кабинетот на Зајкова?
Таму е, само право гледаш во ходнико и на вистинското место сиТрети кат, право по ходникот, првата врата што ќе ја видиш. Мислам дека е 315, ама не сум сигурен.
ПС: Барем пред 2 години и беше тука кабинетот (или канцеларијата)
Изволте, ги пастирам тука за ако му требаат и на некој друг да ги земе.Има ли некој да ми прати прашања теорија по Физика 2?
А не треба да има и за нуклеарна физика и квантна механика?Изволте, ги пастирам тука за ако му требаат и на некој друг да ги земе.
http://i.imgur.com/YoXPq.jpg
http://i.imgur.com/2zkXz.jpg
Оу, овие биле само материјал од прв колоквиум. Мада нема везе бе лесни се тие две теми што беа за втор, оваа темава за зрачење е заебанаА не треба да има и за нуклеарна физика и квантна механика?
Avie neso ne koristite proizvodi za nega na vaseto telo taka????....ne e za vreganje ama ne veruvam deka nekoj i od vas ne gi koristi....kako i da e..fala na pomosta
На ФЕИТ некој(a) што користи производи на Nivea и Dove, сериозно?
Оди по темите на Правен и Економски.![]()
na Ekonomski pola studenti ne znaat sto e Tablet, ti vikas za neso drugo...У, епик фејл. Да не прашуваше за Acer, iPhone, Dell, htc, iPad дали користиме за анкетава од старт 150 души ќе ти соберев, вака![]()