Х
Ханзо
Гостин
И имајте среќа да се паднете кај Кујумџиева. Санева е супер бе.П.С Ако ја видите Санева дека ви е професор по Математика одма префрлајте се во друга група додека е време:smir:

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И имајте среќа да се паднете кај Кујумџиева. Санева е супер бе.П.С Ако ја видите Санева дека ви е професор по Математика одма префрлајте се во друга група додека е време:smir:

ajde dosta po forumi i pocnete integrali da resavate, za da ne bide posle :zid:

Јас полагав СП, ООП и ИП на компјутер
Џабе го праите факултетот хорор институција, далеку е од тоа. Ако сваќаш шо предаваат лугето, редовно идеш на аудиториски и лабараториски вежби ке имаш време за се.
Вие сакате да се легачите цел семестар и за време на колоквиумска да набубате се шо можете, е да, тежок е така факултетот.
Едит: најдов смајли шо ке ве опише(ако учите така) :jaj:
И имајте среќа да се паднете кај Кујумџиева. Санева е супер бе.![]()
Кај сите професори сум слушал и полагал... и положилБучковска е најдобра и да ќутите.
Какви бубалици сме =)
и можам да кажам дека нема лош професор по математика, ама Бучковска(и покрај тоа што носи презиме на најомразениот створ во МК) е стварно многу добра професорка. Кој ќе каже лош збор за неа ќе излаже.Денес специјално за отворениот ден на ФЕИТ дојдов од Охрид со неколку другари. Од една страна гледано, според кажувањата на професориве и асистентиве, го кажвет ко боза да е факсов (далеку од то, туку ај).
Е сега околу смеројте: Мене лично најмногу ме бендиса ЕРПС (уште од порано), ама и КСИА беше добар. Само многу студенти ми рекоа дека на ЕРПС било "малку" потешко во спредба со останативе смерови. Се надевам дека колку шо е тежок, толку е и просперитетен за понатаму (прво да се завршит - ако се завршит). Поздрав
TAKA E!Бучковска е најдобра и да ќутите.
Какви бубалици сме =)
Денес специјално за отворениот ден на ФЕИТ дојдов од Охрид со неколку другари. Од една страна гледано, според кажувањата на професориве и асистентиве, го кажвет ко боза да е факсов (далеку од то, туку ај).
Е сега околу смеројте: Мене лично најмногу ме бендиса ЕРПС (уште од порано), ама и КСИА беше добар. Само многу студенти ми рекоа дека на ЕРПС било "малку" потешко во спредба со останативе смерови. Се надевам дека колку шо е тежок, толку е и просперитетен за понатаму (прво да се завршит - ако се завршит). Поздрав

Не е толку страшно, само треба сериозно да се сфати факултетот. Има зезнати професори и асистенти. Најзезната од сите е англиски, на нејзин час како на час за дебили се осеќам. Многу трпение и дебели живци ви требаат за на англиски кај Златкоска, поарно земете си германски или руски. Од мојов “стаж“ на Електро овоа е најдобронамерен и најпријателски совет што им го давам на идните колеги.
Најдосаден час убедливо .... лани коа го слушав .... лееееееееееииииии
Типката си има проблеми некој =) Ај што е досаден часот и самата е свесна ... али што без везе фрла минуси и да збориш и да не збориш и да си на час и да не си ..... Тоа е проблемот ....
Инаку мој совет:Носете си IPod на англиски...