Факултет за Електротехника и информациски технологии

• Креатор на темата Креатор на темата Демијан
  • Време на започнување Време на започнување
Јас полагав СП, ООП и ИП на компјутер :toe:
Џабе го праите факултетот хорор институција, далеку е од тоа. Ако сваќаш шо предаваат лугето, редовно идеш на аудиториски и лабараториски вежби ке имаш време за се.
Вие сакате да се легачите цел семестар и за време на колоквиумска да набубате се шо можете, е да, тежок е така факултетот.

Едит: најдов смајли шо ке ве опише(ако учите така) :jaj:

Јас полагав СП, ООП и ИП на компјутер :toe:
Џабе го праите факултетот хорор институција, далеку е од тоа. Ако сваќаш шо предаваат лугето, редовно идеш на аудиториски и лабараториски вежби ке имаш време за се.
Вие сакате да се легачите цел семестар и за време на колоквиумска да набубате се шо можете, е да, тежок е така факултетот.

Едит: најдов смајли шо ке ве опише(ако учите така) :jaj:

Како може на компјутер?
На електро си, така?

И имајте среќа да се паднете кај Кујумџиева. Санева е супер бе. :)

Оди кај Билјана Јолевска - Тунеска, по 4ца на испит пушта и од тие 3ца ги бутка на усно. И кога сме веќе кај математика... Бабаче, врати се!

Бучковска е најдобра и да ќутите. :icon_lol:
Какви бубалици сме =)
Кај сите професори сум слушал и полагал... и положил :) и можам да кажам дека нема лош професор по математика, ама Бучковска(и покрај тоа што носи презиме на најомразениот створ во МК) е стварно многу добра професорка. Кој ќе каже лош збор за неа ќе излаже.

Денес специјално за отворениот ден на ФЕИТ дојдов од Охрид со неколку другари. Од една страна гледано, според кажувањата на професориве и асистентиве, го кажвет ко боза да е факсов (далеку од то, туку ај).
Е сега околу смеројте: Мене лично најмногу ме бендиса ЕРПС (уште од порано), ама и КСИА беше добар. Само многу студенти ми рекоа дека на ЕРПС било "малку" потешко во спредба со останативе смерови. Се надевам дека колку шо е тежок, толку е и просперитетен за понатаму (прво да се завршит - ако се завршит). Поздрав

Денес специјално за отворениот ден на ФЕИТ дојдов од Охрид со неколку другари. Од една страна гледано, според кажувањата на професориве и асистентиве, го кажвет ко боза да е факсов (далеку од то, туку ај).
Е сега околу смеројте: Мене лично најмногу ме бендиса ЕРПС (уште од порано), ама и КСИА беше добар. Само многу студенти ми рекоа дека на ЕРПС било "малку" потешко во спредба со останативе смерови. Се надевам дека колку шо е тежок, толку е и просперитетен за понатаму (прво да се завршит - ако се завршит). Поздрав

Ако сакаш на ЕРПС оди на тој.Тоа што највеќе те влече таму оди.Ама за тоа дека е по просперитетен од останатите,тука си грешка.Според мене КСИА,ТК и ИКИ се најдобрите смериви на ФЕИТ.

А за тоа професорите што викаат дека е лесен не ги слушај!Сега се добри со тебе,запиши се и ќе видиш!:smir:

Денеска професорите и асистентите имале уклучено Screen-saver :)

Не е толку страшно, само треба сериозно да се сфати факултетот. Има зезнати професори и асистенти. Најзезната од сите е англиски, на нејзин час како на час за дебили се осеќам. Многу трпение и дебели живци ви требаат за на англиски кај Златкоска, поарно земете си германски или руски. Од мојов “стаж“ на Електро овоа е најдобронамерен и најпријателски совет што им го давам на идните колеги.

Не е толку страшно, само треба сериозно да се сфати факултетот. Има зезнати професори и асистенти. Најзезната од сите е англиски, на нејзин час како на час за дебили се осеќам. Многу трпение и дебели живци ви требаат за на англиски кај Златкоска, поарно земете си германски или руски. Од мојов “стаж“ на Електро овоа е најдобронамерен и најпријателски совет што им го давам на идните колеги.

Најдосаден час убедливо .... лани коа го слушав .... лееееееееееииииии

Типката си има проблеми некој =) Ај што е досаден часот и самата е свесна ... али што без везе фрла минуси и да збориш и да не збориш и да си на час и да не си ..... Тоа е проблемот ....

Инаку мој совет:Носете си IPod на англиски...

Најдосаден час убедливо .... лани коа го слушав .... лееееееееееииииии

Типката си има проблеми некој =) Ај што е досаден часот и самата е свесна ... али што без везе фрла минуси и да збориш и да не збориш и да си на час и да не си ..... Тоа е проблемот ....

Инаку мој совет:Носете си IPod на англиски...

Ми стегна минус, а уште не знам оти. :):):)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom