Х
Ханзо
Гостин
И имајте среќа да се паднете кај Кујумџиева. Санева е супер бе.П.С Ако ја видите Санева дека ви е професор по Математика одма префрлајте се во друга група додека е време:smir:

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И имајте среќа да се паднете кај Кујумџиева. Санева е супер бе.П.С Ако ја видите Санева дека ви е професор по Математика одма префрлајте се во друга група додека е време:smir:
ajde dosta po forumi i pocnete integrali da resavate, za da ne bide posle :zid:
Јас полагав СП, ООП и ИП на компјутер
Џабе го праите факултетот хорор институција, далеку е од тоа. Ако сваќаш шо предаваат лугето, редовно идеш на аудиториски и лабараториски вежби ке имаш време за се.
Вие сакате да се легачите цел семестар и за време на колоквиумска да набубате се шо можете, е да, тежок е така факултетот.
Едит: најдов смајли шо ке ве опише(ако учите така) :jaj:
И имајте среќа да се паднете кај Кујумџиева. Санева е супер бе.![]()
Кај сите професори сум слушал и полагал... и положилБучковска е најдобра и да ќутите.
Какви бубалици сме =)
Денес специјално за отворениот ден на ФЕИТ дојдов од Охрид со неколку другари. Од една страна гледано, според кажувањата на професориве и асистентиве, го кажвет ко боза да е факсов (далеку од то, туку ај).
Е сега околу смеројте: Мене лично најмногу ме бендиса ЕРПС (уште од порано), ама и КСИА беше добар. Само многу студенти ми рекоа дека на ЕРПС било "малку" потешко во спредба со останативе смерови. Се надевам дека колку шо е тежок, толку е и просперитетен за понатаму (прво да се завршит - ако се завршит). Поздрав
TAKA E!Бучковска е најдобра и да ќутите.
Какви бубалици сме =)
Денес специјално за отворениот ден на ФЕИТ дојдов од Охрид со неколку другари. Од една страна гледано, според кажувањата на професориве и асистентиве, го кажвет ко боза да е факсов (далеку од то, туку ај).
Е сега околу смеројте: Мене лично најмногу ме бендиса ЕРПС (уште од порано), ама и КСИА беше добар. Само многу студенти ми рекоа дека на ЕРПС било "малку" потешко во спредба со останативе смерови. Се надевам дека колку шо е тежок, толку е и просперитетен за понатаму (прво да се завршит - ако се завршит). Поздрав
Не е толку страшно, само треба сериозно да се сфати факултетот. Има зезнати професори и асистенти. Најзезната од сите е англиски, на нејзин час како на час за дебили се осеќам. Многу трпение и дебели живци ви требаат за на англиски кај Златкоска, поарно земете си германски или руски. Од мојов “стаж“ на Електро овоа е најдобронамерен и најпријателски совет што им го давам на идните колеги.
Најдосаден час убедливо .... лани коа го слушав .... лееееееееееииииии
Типката си има проблеми некој =) Ај што е досаден часот и самата е свесна ... али што без везе фрла минуси и да збориш и да не збориш и да си на час и да не си ..... Тоа е проблемот ....
Инаку мој совет:Носете си IPod на англиски...