Факти за SuicideMessiah

• Креатор на темата Креатор на темата Solid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Покретеноидна тема амин, ја не сум партиски определен искрено!

Ама ај ако зеам сеа да отварам теми за секој војник на Гwујо што мрси муда на форумов...

А кој е уствари SuicideMessiah?
жестоко момче:vozbud:политика е неговото катче на друго место го нема го вработија на 15 септември кога сдс дојде на власт а сеа за секој пост на форумов му плаќаат по 50че
ОН топик
Календарот на SuicideMessiah оди од 31 Март директно на 2 Април – никој не може да направи првоаприлска шега на сметка на SuicideMessia .

Мене лично ми смета што е глупак невиден, идиот од човек, простак, србин за пари итн... прашај ме шо не ми смета...

Ондак ако е тој тоа што викаш, тоа си е за него, не за тебе. И мене многу личности ми сметаат тука на форум, и не само мене, на сите.Па што треба? Сите теми во Чек дис аут да отвораме?

Еве реално тебе сега некој модератор треба да ти даде бан, поради тоа што личните навреди се забранети тука на форум, нели?

Иако поима немам кој е човекот: Со SuicideMessiah нема лабаво! :zver:

Анам бре партиски пиони и во ЧДА ли почнавте да се реметите... :uvo:

bar da dojdese da ve pozdravi...................
nevaspitanje!

СДС стана татко на SuicideMessiah на 13 години.:pos2:

Абе кој му се заканувал на месиа по пп??:pos2:

Абе кој му се заканувал на месиа по пп??:pos2:

Ме убиваш со хуморов. Ха. Ха ха.

Гарант некој партиски војник, испран мозок, малолетен плакетолепач му се заканвел.

СИте да му се фатите за курот, да не е човек СДС оти по рандом е анти македонец... Срам да ви е, демек вие вмровците сте биле најголемите патриоти. Дегени.

Ме убиваш со хуморов. Ха. Ха ха.

Гарант некој партиски војник, испран мозок, малолетен плакетолепач му се заканвел.
знам :pipi:пази да не се помочаш од смеење:back:

СДС стана татко на SuicideMessiah на 13 години.:pos2:

ова треба смешно да биди?

мали,оди види пелените да не ти се потпосрани оти еден куп срања изнакажа досега:tapp:
жестоко момче:vozbud:политика е неговото катче на друго место го нема го вработија на 15 септември кога сдс дојде на власт а сеа за секој пост на форумов му плаќаат по 50че
ОН топик
Календарот на SuicideMessiah оди од 31 Март директно на 2 Април – никој не може да направи првоаприлска шега на сметка на SuicideMessia .

а ти се најде уште попаметен а?абе оди ајде мавни еден дијазепам да се смириш малку,или оваа ментална ретардација ви е услов за членство во вмро?
ццццц,кој прост народ бе

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom