Факти за SuicideMessiah

• Креатор на темата Креатор на темата Solid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Кога веќе темава е факти за SuicideMessiah:

SuicideMessiah си го лади курот со вас и око не му трепнува.

ФАКТ!!!

Ајде уште еден. Сите што плачат по темава свршуваат на постовите на SuicideMessiah. Не треба фонт 30ка за другите да капираат дека ова е факт.

Зашто не ми е смешно? :toe:

:uvo:

па се разбира дека не ти е смешно,
треба да имаш една значителна ментална ретардација како повеќето вмрОВЦИ за сето ова да ти биде смешно

па се разбира дека не ти е смешно,
треба да имаш една значителна ментална ретардација како повеќето вмрОВЦИ за сето ова да ти биде смешно

а не не
немора да значи вмроовци
ама некој кога ми тупи против Македонија и кога се пишува како србин ред е малку ремет

Што се замарате толку бе со него. Ова е форум и секој може да биде каков било и да има какво било мислење.

Темата ми прати опроштални смс. готово е со неа. се качила на зграда од 893208ката и ќе се фрла за да не остане ни еден дел од неа. не и ја исполнивте желбата за да биде онаму каде што сака да е.
страм да ви е!

аман бе луѓе што го напнавте толку многу човекот бре,бил ваков бил онаков,па секој има право да биде различен од другите и тоа не е за потсмев или сл. а ако не се сложуваш со некого не мора да се иживувашна пр.не говите размислувања се стварно едносмерни и не се подготвени за никаков дијалог со факти и сл. ама заради тоа не мора да беде линчуван, на крајот на краиштата живееме во демократија нели

мислам на другарти Рубинчо из Србије :helou:
Суисајд не ми е другар, не го познавам воопшто. Инаку еве ти добар одговор околу тоа...

Што се замарате толку бе со него. Ова е форум и секој може да биде каков било и да има какво било мислење.

Темата ми прати опроштални смс. готово е со неа. се качила на зграда од 893208ката и ќе се фрла за да не остане ни еден дел од неа. не и ја исполнивте желбата за да биде онаму каде што сака да е.
страм да ви е!

па фрли се со неа бе фокси што не замараш тука...:vozbud:

понатаму...

кога србите бараат радикали..ги бараат во прилеп

Smiley_Face_Valve_Caps.jpg

го прашува Канзур Месијата

- види дали ми работат жмигавците

работат не работат, работат не работат, работат не работат....

му одговара овој :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Суисајд не ми е другар, не го познавам воопшто. Инаку еве ти добар одговор околу тоа...

дечки ако не ти е интересна темава не ја читај
нека си кажува што сака тој никој не решил да му мења мислење

е чим ти ми кажа да се фрлам ќе се фрлам уште пред темата.
јас длабоко се извинувам што замарав и се надевам дека некогаш ќе ми простите. ебате ПРОСТИТЕ!

па фрли се со неа бе фокси што не замараш тука...:vozbud:

понатаму...

кога србите бараат радикали..ги бараат во прилеп

ја па по неговите кажувања се си мислев дека Прилеп е во Србија :tapp:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom