FACEBOOK - корисен или губење време?

• Креатор на темата Креатор на темата mamba
  • Време на започнување Време на започнување
Хмм .. се повеќе фејк профили и фрикови има на Фацабуко , така паѓа му популарноста .. нека го средат малце , вака не знаеш со кого разговараш од другата страна ебаго ..:jaj:

Имам ама не го ни уклучувам , едноставно не ми одвлече внимание а немам стрпление да гледам слики така да :wink:

ГУБЕЊЕ ВРЕМЕ!

Хмм .. се повеќе фејк профили и фрикови има на Фацабуко , така паѓа му популарноста .. нека го средат малце , вака не знаеш со кого разговараш од другата страна ебаго ..:jaj:

и да го средат што пак стара песна, колку пати досега го изменија обновија и пак иста работа, никогаш нема да знаеш со кого си имаш работа на таквите социјални страници и месенџери, никогаш...

најпаметно, ништо не пропушташ!

инаку според мене покорисни се форумиве барем нешто ќе научиш повеќе ќе размениш мислење на некоја тема, а на ФБ само во слики се ѕвериш бидејќи тој и ми делува како да е само за тоа креиран.

Еднаш идев по пут и едни дечко и девојка се карај и овој и ви Што си вдела бе на фејсбук ,што си пишала а оваја не му кажуе

FB дефинитивно најглупава работа што ми се случила

На сликата можите да видите како ми ја вади страницата кога се логирам.

ова се дешава само на фејсбук, другите страници без проблем ги отвора.

дали некој има ваков проблем и од шо би можело да биди :@

Attachments

• Untitled.jpg
    Untitled.jpg
    113,4 KB · Прегледи: 21
Фејсбук е супер работа, најбоља работа измислена после мирц. Губење време? Времето се губи без разлика дали си на интернет или на ВЦ шоља. И форуми се губење време за многу па за тоа нема тема нели?

На сликата можите да видите како ми ја вади страницата кога се логирам.

ова се дешава само на фејсбук, другите страници без проблем ги отвора.

дали некој има ваков проблем и од шо би можело да биди :@

Имаат некои проблеми очигледно.Сликите за профили,групи,страници кај мене сите се измешани.:toe:

Мислам дека facebook е тупење мозоци, сигурно е некој проект на Американската Влада...:pos2::pos2::pos2:

Фејсбук е по нарачка на ЦИА .........Разбираш?

Фејсбук е по нарачка на ЦИА .........Разбираш?

Така ОНИ сакаат да мислиме..... иначе сите луѓе со завршен факултет(пмф има предност) знаат дека фејсбукот е направен по нарачка на Груевски.

Imam drugar koj 24 saati sedi na FB, a ja igram World of warcraft okolu 4 saati vo denot i mi vika deka sum bil zabegan, ne mi e jasno koj e zaebagn tuka?? Inace imam FB zatoa sto me nateraa da otvoram da im bidam komsija na farmata, spored mene e cisto gubenje vreme

Добар е бе нема проблем, да си разгледаш сликички ово оно, ама не како некој што се по 24 часа, иначе имам пуштено од френдс 10000 работи да прифатам, групи разни глупости :) топ е за губење време :back:

Имам профил уште многу одамнна, пред да стане толку популарен. Со помош на срањата од оваков тип, остварувам многу контакти и успешно си остварувам некои од своите цели кои мене ми се битни, а во тоа не спаѓа дудлање, манијачење по профили итн.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom