Facebook - официјална тема (новости, прашања, проблеми)

Santiago

Cocalero
Член од
4 јуни 2012
Мислења
97
Поени од реакции
31
Може некој да ми каже како да пратам event на сите пријатели без посебно да ѓи кликам сите имиња?
1. javascript:elms=document.getElementById('friends').getElementsByTagName('li');for(var fid in elms){if(typeof elms[fid] === 'object'){fs.click(elms[fid]);}}

2.
javascript: fs.select_all()

Член од
7 јануари 2008
Мислења
5.366
Поени од реакции
804
Од овој компјутер си се логирам најнормално на фб, меѓутоа од другиот домашен компјутер (иста ип адреса, ист интернет, све исто) ми јавува дека е грешен пасвордот, а не е грешен, дефинитивно. Порано можев да се логирам, сега не знам што е работава. Не е хакнат профилот сигурно, бидејќи од овој компјутер сосема нормално си се логирам. Пробав и од лап топ преку вајрлес, можам да се логирам, па предпоставувам дека проблемот лежи кај другиот компјутер. Чаре? Пробав со сите можни пребарувачи, нејќе.
Види овде (https://www.facebook.com/settings?tab=security), исклучи ги сите активни сесии што ги имаш на тој акаунт, симни CCleaner и избриши cookies и слични работи на сите пребарувачи што ги имаш на проблематичниот компјутер па пробај да се логираш.

Dr.House

Аудиофил
Член од
18 февруари 2010
Мислења
2.549
Поени од реакции
3.847
1. javascript:elms=document.getElementById('friends').getElementsByTagName('li');for(var fid in elms){if(typeof elms[fid] === 'object'){fs.click(elms[fid]);}}

2.
javascript: fs.select_all()
ок го правам евентот и кај треба да ги ставам овие кодови ?

Член од
18 јули 2011
Мислења
28
Поени од реакции
1
Здраво . Ќе може ли некој да ми помогне да направам за секој да може да ми ги лајкнува и коментира фотографиите ?

Член од
8 март 2012
Мислења
3.058
Поени од реакции
1.250
Дали може да се врати времето на еден профил ?

В

влијателен

Гостин
Што е работата со фб? Вчера имав 450 пријатели а сега влегувам и гледам 500 и нешто. Тие што ги избришав пак ги имам на листата o_O.
Ако сакаш да избришеш некого од пријател, блокирај го, затоа што иако го бришеш, тој сѐ уште те следи, може да видиш во Претплатени.
Затоа блокирај ги, а потоа ако не сакаш да ти бидат блокирани, одблокирај ги.

S

Stivie G

Гостин
Ако сакаш да избришеш некого од пријател, блокирај го, затоа што иако го бришеш, тој сѐ уште те следи, може да видиш во Претплатени.
Баш и ова го правев, ги блокирав, потоа ги одблокирав и некои уште ми стојат во пријатели. Тоа ми е чудно.

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Ако имаш направено ALLOW SUBSCRIBERS секој може да ти го гледа профилот и без да ти е пријател. :)

Член од
18 јули 2011
Мислења
28
Поени од реакции
1
aj nekoj neka mi pomogne zosto vaka mi sedi FB?
ништо не е ... и мене вака понекогаш ми се праи фејсбукот ... 2-3 пати рефреш и се е океј . Ако несака и така , пробај од друг пребарувач . позз

Член од
22 мај 2011
Мислења
255
Поени од реакции
93
ништо не е ... и мене вака понекогаш ми се праи фејсбукот ... 2-3 пати рефреш и се е океј . Ако несака и така , пробај од друг пребарувач . позз
Ne mi raboti ni na Chrome ni na Mozila .
Ne znam sto e problemot
Inaku fala za odgovorot...

Kajgana Shop

На врв Bottom