Facebook - официјална тема (новости, прашања, проблеми)

Член од
9 мај 2012
Мислења
34
Поени од реакции
3
Ако е Андроид можеби треба да инсталираш посебна апликација за Faceboоk chat.
Барем на телефоните е така, не знам дали е исто и за таблетите.
Da isto e, ama cudnoto e so edna moja prijatelka ima Laptop, koga go kupila isto i bilo ama ne se sekjava kako go napravila! :(( jas sakam da mi e na fb chatot :place:

Santiago

Cocalero
Член од
4 јуни 2012
Мислења
97
Поени од реакции
31
Probaj na HOME levo pod slikata treba da ima chat with friends (stisni) ili pak nov prebaruvac stavi ili pak reinstal na stariot , vidi nesto so svoi zborovi !!! Pozz

Член од
15 јули 2007
Мислења
15.860
Поени од реакции
8.251
ПОМОШ ве молам
Пред неколку дена на еден од страните на фејсбук каде што бев админ ,ненадејно можеби сум стиснал нешто и сите кој беа админи на таа фејсбук страна веќе не се ,и сега сакам да прашам дали може да се врати сето тоа во нормала т.е пак да станам админ ?

Емкаа

the worst thing about prison was the dementors.
Член од
14 мај 2008
Мислења
5.001
Поени од реакции
12.604
Бројот на пријателите ми е зголемен за сто, а ниту сум додавала ниту прифаќала. А кога одам во friends гледам дека има некој што сум ги имала порано, а сега не и некој што го имаат деактивирано својот профил. И нив неможам да ги избришам, ниту ништо а ми стојат во пријатели. Што е проблемот со ова??
Исто и јас, пријателите што сум ги имала пред година дена и сум ги избришала се вратиле пак така преку ноќ. Незнам од каде вака стварно.

Има некој друг освен мене проблеми со chatot?

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Баг некој е тоа со пријателите сигурно, почекајте, ќе го средат.

^^GoRiLLaZ^^

Happiness...?
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.762
Поени од реакции
8.022
Помош за да средам со Login Approvals, ми се јавува поракава:

... чепкав и низ нетов, правев сетинзи и за Opera, ама ништо. Пак истото ми го даде.

Член од
12 април 2010
Мислења
10.060
Поени од реакции
15.032
Бројот на пријателите ми е зголемен за сто, а ниту сум додавала ниту прифаќала. А кога одам во friends гледам дека има некој што сум ги имала порано, а сега не и некој што го имаат деактивирано својот профил. И нив неможам да ги избришам, ниту ништо а ми стојат во пријатели. Што е проблемот со ова??
имав околу 1040 пријатели минатата недела, сега се зголемени на 1200. профилите на деактивирани пријатели, ги даваше и порано.
ПОМОШ ве молам
Пред неколку дена на еден од страните на фејсбук каде што бев админ ,ненадејно можеби сум стиснал нешто и сите кој беа админи на таа фејсбук страна веќе не се ,и сега сакам да прашам дали може да се врати сето тоа во нормала т.е пак да станам админ ?
Доколку има админ на страницата, можеш :)
Баг некој е тоа со пријателите сигурно, почекајте, ќе го средат.
(y)
најверојатно, зашто тоа не се деактивирани пријатели :)

Член од
5 август 2008
Мислења
6.014
Поени од реакции
5.336
Ќе може ли некој да ми каже како да успеав да ги тргнам овие?

Ќе им напраам вака ќе ги избрише и после одма пак ми ги покажува.

И да идам да ги избришам преку privacy settings не ми ги покажува таму. Некое чаре?

Член од
12 април 2010
Мислења
10.060
Поени од реакции
15.032
Ќе може ли некој да ми каже како да успеав да ги тргнам овие?

Ќе им напраам вака ќе ги избрише и после одма пак ми ги покажува.

И да идам да ги избришам преку privacy settings не ми ги покажува таму. Некое чаре?
нешто спремаат.......и јас пробав така :) ама џабе

H

HoT IcE

Гостин
Не знам за вас, ама јас откако излезе Facebook Messenger, скоро и да немам вклучено ФБ преку пребарувач.
ФБ стана вистински таратор, и профилот го користам поради четот поради комуникација, и мирна ми е главата.

H

Hip.Hop_MKD

Гостин
Значи на една другарка цело време некој и се логираше и мењаваше маил и пасс, и сега кога се логирав јас видов од кај се најавил и имам негово IP, што да превеземеме да одиме во полиција или во агенција за заштита на личните податоци па они да си бркаат понатаму? :)
П.С. Пред тоа и имаат хакирано околу три профили, со веројатност да се работи за истиот хакер...

Kajgana Shop

На врв Bottom