Facebook - официјална тема (новости, прашања, проблеми)

Член од
24 ноември 2009
Мислења
4.959
Поени од реакции
4.882
Не го користам ќитапот,ама што се замарале со правење на апликацијава нека остават е маил и нека замолат кој сака да им испрати пасворди и јузери подобро така отколку преку вакви глупости да крадат податоци

Fringe

Скитник низ паралелни светови
Член од
24 септември 2011
Мислења
7.898
Поени од реакции
3.006
Незнам кога ќе сфатите дека фејсбук е и ќе биде дел од нашите животи. Прифатете го тој факт, тоа е иднината...
Полесно комуницирам со скајп,башка и на win mob го имам инсталирано,така да со ѓубрето прекрстено фејсбук не се замарам.

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
Јас немам приватност и онака, живеам во зграда каде просечна старост е 62,5.

Why?

Самострел да зеам, да истепам тоа племе
Член од
3 мај 2009
Мислења
2.726
Поени од реакции
2.940
Не го користам ќитапот,ама што се замарале со правење на апликацијава нека остават е маил и нека замолат кој сака да им испрати пасворди и јузери подобро така отколку преку вакви глупости да крадат податоци
100% чист код

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Добро бе, зашо се замарате, ме заболе веѓава кој ми го гледа профилот, кој кога ми ги прочитал пораките...
ЈАС ВИ ГИ ГЛЕДАМ НА СИТЕ ПРОФИЛИТЕ, дури и на тие што ги немам како пријатели, како Чак Норис сум, се смиривте сеа? :mad: Каков еготрип ги мава луѓево значи... Сите па на вас се стрчаа да ви ги гледаат профилите.
Шо ми е гајле дали гледа дали сум прочитала или не сум прочитала..

Гледајте ги тие работи како забава бе аман.
А ако до толку некој сака да си ја заштити приватноста, ќе си го деактивира профилот и готово.

Член од
8 март 2012
Мислења
3.058
Поени од реакции
1.250
Мене ова ми е најдобрата работа досега направена....нека ги тргнат ноа другине глупости ова си е баш таман :)

Член од
9 јуни 2012
Мислења
6
Поени од реакции
2
Aj и ја да прашам како да ги блокирам тоа понудите за игри и разни таракатанци има ли таква опција? Гледам у извествања али нема никаде кај да ги блокирам за секогаш, Нека објасни некој ако знае...
Eve drugarche kako http://www.facebook.com/help/?faq=202866049749634
Probaj,pa kazi dali pomaga :)

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.751
Поени од реакции
9.786
Од овој компјутер си се логирам најнормално на фб, меѓутоа од другиот домашен компјутер (иста ип адреса, ист интернет, све исто) ми јавува дека е грешен пасвордот, а не е грешен, дефинитивно. Порано можев да се логирам, сега не знам што е работава. Не е хакнат профилот сигурно, бидејќи од овој компјутер сосема нормално си се логирам. Пробав и од лап топ преку вајрлес, можам да се логирам, па предпоставувам дека проблемот лежи кај другиот компјутер. Чаре? Пробав со сите можни пребарувачи, нејќе.

Dr.House

Аудиофил
Член од
18 февруари 2010
Мислења
2.549
Поени од реакции
3.847
Може некој да ми каже како да пратам event на сите пријатели без посебно да ѓи кликам сите имиња?

Santiago

Cocalero
Член од
4 јуни 2012
Мислења
97
Поени од реакции
31
Од овој компјутер си се логирам најнормално на фб, меѓутоа од другиот домашен компјутер (иста ип адреса, ист интернет, све исто) ми јавува дека е грешен пасвордот, а не е грешен, дефинитивно. Порано можев да се логирам, сега не знам што е работава. Не е хакнат профилот сигурно, бидејќи од овој компјутер сосема нормално си се логирам. Пробав и од лап топ преку вајрлес, можам да се логирам, па предпоставувам дека проблемот лежи кај другиот компјутер. Чаре? Пробав со сите можни пребарувачи, нејќе.
Probaj so drug browser, ne e ista IP adresata, da ne imas secutityopcija za blok na odreden DEVICE vo momentov toj kompjuter, idi Acc.Setings - security - recog.devices ili pak nekoja aktivna sesija da treba da izgasis, ima povekje raboti sto treba da gi proveris !!!

S

Stivie G

Гостин
Што е работата со фб? Вчера имав 450 пријатели а сега влегувам и гледам 500 и нешто. Тие што ги избришав пак ги имам на листата o_O.

Член од
7 јануари 2008
Мислења
5.366
Поени од реакции
804
Што е работата со фб? Вчера имав 450 пријатели а сега влегувам и гледам 500 и нешто. Тие што ги избришав пак ги имам на листата o_O.
Нешто слично се случи и кај мене, имав 570, па бројката се намали на 500 за да сега е 650, а го имам инсталирано оној додатокот Unfriend finder како би знаел ако навистина некој ме избришал, така да не ја земај здраво за готово таа бројка што ти ја покажува, ќе да е некој баг...

Kajgana Shop

На врв Bottom