Полесно комуницирам со скајп,башка и на win mob го имам инсталирано,така да со ѓубрето прекрстено фејсбук не се замарам.Незнам кога ќе сфатите дека фејсбук е и ќе биде дел од нашите животи. Прифатете го тој факт, тоа е иднината...
УУуу човече, кој фосил си само ти!Јас немам приватност и онака, живеам во зграда каде просечна старост е 62,5.
на кој жити се ако е тој просекот ??Јас немам приватност и онака, живеам во зграда каде просечна старост е 62,5.
100% чист кодНе го користам ќитапот,ама што се замарале со правење на апликацијава нека остават е маил и нека замолат кој сака да им испрати пасворди и јузери подобро така отколку преку вакви глупости да крадат податоци
Eve drugarche kako http://www.facebook.com/help/?faq=202866049749634Aj и ја да прашам како да ги блокирам тоа понудите за игри и разни таракатанци има ли таква опција? Гледам у извествања али нема никаде кај да ги блокирам за секогаш, Нека објасни некој ако знае...
Probaj so drug browser, ne e ista IP adresata, da ne imas secutityopcija za blok na odreden DEVICE vo momentov toj kompjuter, idi Acc.Setings - security - recog.devices ili pak nekoja aktivna sesija da treba da izgasis, ima povekje raboti sto treba da gi proveris !!!Од овој компјутер си се логирам најнормално на фб, меѓутоа од другиот домашен компјутер (иста ип адреса, ист интернет, све исто) ми јавува дека е грешен пасвордот, а не е грешен, дефинитивно. Порано можев да се логирам, сега не знам што е работава. Не е хакнат профилот сигурно, бидејќи од овој компјутер сосема нормално си се логирам. Пробав и од лап топ преку вајрлес, можам да се логирам, па предпоставувам дека проблемот лежи кај другиот компјутер. Чаре? Пробав со сите можни пребарувачи, нејќе.
Нешто слично се случи и кај мене, имав 570, па бројката се намали на 500 за да сега е 650, а го имам инсталирано оној додатокот Unfriend finder како би знаел ако навистина некој ме избришал, така да не ја земај здраво за готово таа бројка што ти ја покажува, ќе да е некој баг...Што е работата со фб? Вчера имав 450 пријатели а сега влегувам и гледам 500 и нешто. Тие што ги избришав пак ги имам на листата .