Facebook - официјална тема (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата viktordojran
  • Време на започнување Време на започнување
Може некој да ми каже како да пратам event на сите пријатели без посебно да ѓи кликам сите имиња?
1. javascript:elms=document.getElementById('friends').getElementsByTagName('li');for(var fid in elms){if(typeof elms[fid] === 'object'){fs.click(elms[fid]);}}

2.
javascript: fs.select_all()

Од овој компјутер си се логирам најнормално на фб, меѓутоа од другиот домашен компјутер (иста ип адреса, ист интернет, све исто) ми јавува дека е грешен пасвордот, а не е грешен, дефинитивно. Порано можев да се логирам, сега не знам што е работава. Не е хакнат профилот сигурно, бидејќи од овој компјутер сосема нормално си се логирам. Пробав и од лап топ преку вајрлес, можам да се логирам, па предпоставувам дека проблемот лежи кај другиот компјутер. Чаре? Пробав со сите можни пребарувачи, нејќе.

Види овде (https://www.facebook.com/settings?tab=security), исклучи ги сите активни сесии што ги имаш на тој акаунт, симни CCleaner и избриши cookies и слични работи на сите пребарувачи што ги имаш на проблематичниот компјутер па пробај да се логираш.

1. javascript:elms=document.getElementById('friends').getElementsByTagName('li');for(var fid in elms){if(typeof elms[fid] === 'object'){fs.click(elms[fid]);}}

2.
javascript: fs.select_all()
ок го правам евентот и кај треба да ги ставам овие кодови ?

Здраво . Ќе може ли некој да ми помогне да направам за секој да може да ми ги лајкнува и коментира фотографиите ?

Дали може да се врати времето на еден профил ?

Што е работата со фб? Вчера имав 450 пријатели а сега влегувам и гледам 500 и нешто. Тие што ги избришав пак ги имам на листата o_O.
Ако сакаш да избришеш некого од пријател, блокирај го, затоа што иако го бришеш, тој сѐ уште те следи, може да видиш во Претплатени.
Затоа блокирај ги, а потоа ако не сакаш да ти бидат блокирани, одблокирај ги.

Ако сакаш да избришеш некого од пријател, блокирај го, затоа што иако го бришеш, тој сѐ уште те следи, може да видиш во Претплатени.
Баш и ова го правев, ги блокирав, потоа ги одблокирав и некои уште ми стојат во пријатели. Тоа ми е чудно.

Ако имаш направено ALLOW SUBSCRIBERS секој може да ти го гледа профилот и без да ти е пријател. :)

aj nekoj neka mi pomogne zosto vaka mi sedi FB?

Attachments

• untitled-1.jpg
    untitled-1.jpg
    150,4 KB · Прегледи: 27
aj nekoj neka mi pomogne zosto vaka mi sedi FB?
ништо не е ... и мене вака понекогаш ми се праи фејсбукот ... 2-3 пати рефреш и се е океј . Ако несака и така , пробај од друг пребарувач . позз

ништо не е ... и мене вака понекогаш ми се праи фејсбукот ... 2-3 пати рефреш и се е океј . Ако несака и така , пробај од друг пребарувач . позз

Ne mi raboti ni na Chrome ni na Mozila .
Ne znam sto e problemot
Inaku fala za odgovorot...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom