ДаДали е возможно да се дознае кој стои позади фејк профил?
Како би можел да дознаам те молам да ми објасниш.. фала
Симни Wireshark и пушти го да снифа размена на податоци по мрежен протокол, воспостави комуникација со лажниот профил, Wireshark ќе ти ја даде IP адресата, најди врска во министерство за внатрешни и дај им ја ип адресата, одма ќе ти го лоцираат.Како би можел да дознаам те молам да ми објасниш.. фала
Никој и ништо нема да му даде без судски налог, не си правете филмови за џабе. Не дека нема будала што ќе ризикува работно место во мвр или во некој провајдер али тоа е друга прикаска.Симни Wireshark и пушти го да снифа размена на податоци по мрежен протокол, воспостави комуникација со лажниот профил, Wireshark ќе ти ја даде IP адресата, најди врска во министерство за внатрешни и дај им ја ип адресата, одма ќе ти го лоцираат.
Мисли сиНикој и ништо нема да му даде без судски налог, не си правете филмови за џабе. Не дека нема будала што ќе ризикува работно место во мвр или во некој провајдер али тоа е друга прикаска.
И џабе му е само од мвр, му треба и од провајдерот човек што ќе извади лог кој и кога ја користел таа адреса.
Sent from my iPhone using Tapatalk
И јас знам. Ти пишуваш глупости.Јас не си мислам ништо туку ЗНАМ. Така да одмори со глупостите
Не, ти појма немаш.И јас знам. Ти пишуваш глупости.
ДаНе, ти појма немаш.
Еве да те прашам што кога ќе му ја даде ип адресата на некој во мвр? 1 на милион случаи има кај што ќе го решиш ова преку врски. Тој од мвр треба со судски налог да појди во провајдерот и од човек вработен таму да добие нешто што се вика ЛОГ!
Не мислиш ваљда дњка во мвр има ип лог од секој провајдер/клиент во државава па со ВРСКИ и два кликови летаат логови на сите страни хехе.
Те блокирал/мјутналImam 1 prasanje zosto story na fb i mesenger na odredeni luge mi go pokazuva a na odredeni ne. Eve na pr 2 objavuvat vo isto vreme story na 1mi go pokazuva a na drugiot ne izleguva?
kako me blokiral/mjutnal koga na messenger si pisuvame i razmenuvame poraki?Те блокирал/мјутнал
Може да ти забрани да му гледаш сториња.kako me blokiral/mjutnal koga na messenger si pisuvame i razmenuvame poraki?