НеДечки, да не знае некој решение за ова: другарка ми си го заборави пасвордот на фб и кога ќе побара да го ресетира единствена опција е да и пратат код на мејлот што го има внесено, ама проблем е што не може да се логира ни на мејлот, а телефон нема поврзано со профилот
Мислам дека ќе им стигне на сите нотификација освен на тие што стиснале да не ја следат повеќе таа објава.Јас сум админ на страница и под одреден пост има повеќе коментари. Дали ако оставам коментар ќе бидат за тоа известени сите што коментирале? Идејата ми е на сите одеднаш да им кажам нешто "E сите што коментиравте бла бла бла..."
Иам приметено, ако стаиш all comments или као и да беше тоа ти го вади коментарот (барем на пц), у моуст релевант нема ништо. Скоро на секој спонзоред пост ако има 20 коментари само 10 највише ми вади...И мене ми се десило и јас сум се прашувал и се уште ме напиња затоа што не знам со сигурност ама па реално и никогаш не се 'згнав вистински да дознаам зошто.
Можни се неколку причини кои ги имам размислено. Коментарот е од некој што си го блокирал, коментарот е некој што те блокирал, коментарот е од некој што влегол у најситен детаљ во privacy options и исклучил можност да му се читаат коментари (ако воопшто постои ова, си нагаѓам) ИЛИ бројачот на Фејсбук е сјебан поради некоја причина, може имало коментар па го избришал корисникот, може коментарот го избришал админот на страната... добредојден сум за некој што ја знае вистинската причина/и, или повеќе идеи како моиве![]()
Сите видеа, ниту едно не ти пушта?Zosto koga pretiskam play na videata na fb istite ne pocnuvat?
Автоматски споено мислење:
Zosto koga pretiskam play na videata na fb istite ne pocnuvat?
Najmnogu ne mi gi otvara tie suggested videos na fb ili nekoi smesni videa na fb neznam sto e finta.Сите видеа, ниту едно не ти пушта?
Мене многу ретко ми се случува, и ограничено е сега за сега од тоа што имам видено, за видеата поставени само еден пријател.
Поима неам зошто, ама користам Firefox, пробав на Google Chrome и се пуштија.
Така да, пробај со Google Chrome ако си на Firefox.
Да.Неколку дена по ред добивам навреди и закани на ФБ од лажни профили.
Прашањево ми е дали може да се открие кој стои позади ова и дали нашава полиција се замара со тоа ако пријавам?