FACEBOOK - корисен или губење време?

Член од
14 март 2010
Мислења
146
Поени од реакции
6
Па не можам да речам дека е корисен, но добар е за тепање време :pos2:

Член од
5 февруари 2010
Мислења
290
Поени од реакции
58
Губење и тепање време ! Корисен не би го сметала, бидејќи има и многу други видови на комуникација коишто денеска би можело да се користат, а се многу подобри и поквалитетни од фејсбук.

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Корисна е како алатка за комуникација.
Помали сметки за телефон, плус тоа што голем број на луѓе го користат-да не беше фејсбук тешко дека вооопшто ќе имав вала редовен контакт со мојата средношколска багра и слично.
ААма полн е со ретардирани срања...тоа е цената :)

radica

never mind
Член од
21 октомври 2007
Мислења
599
Поени од реакции
36
Единствено како средство за комуникација е корисен, за ништо друго не ти треба.
Пред една година беше многу поголема зараза, сите дремеа на фејсбук 24/7. Мислам дека сега не е повеќе така. Последно моите пријатели се се помалку присутни на оваа социјална мрежа, што многу ме радува. Времето потрошено на фејсбук со нивните квизови и други безбројни апликации, реклами и што ли уште не, може да се потроши за многу попаметни работи, тоа е дефинитивно сигурно.

MiloBilderce

Bukake anyone ?
Член од
7 ноември 2009
Мислења
1.238
Поени од реакции
70
Korisen e za odrzuvanje na kontakti i zapoznavanje novi kontakti , ali ..

FarmVille , MafiaWars , pravenje grupi za toa koj so toaletna koristi koa kenja , baranja od tipot " aj klik like , ako sakas " , "pomalce i materijal za pedofilite ..priseless ..
Dokaz kako da se zloubotrebi nekoja korisna rabota , i totalno da se zagubi nejzinata funkcija ..

Stvrano koja e poentata na kubenje kokoski i seenje zito na FarmVille ?? Sto go budat agrarot vo sebe ? Za grupite da ne pocnuvam , posto veke imam potreba da odam do WC .. Pedofilite garant go obozavat FB !! Ako tuka ne najdes legalni ,goli 12-13-14 godisni devojcinja , koi sami ti se nudat so podatoci za kontakt i se , ne znam kade bi mozel da najdes ..

Da ne spomnuvam kolku FAKE profili ima napraveno od luge so somnitelna psihicka sostojba ..

Se na se , samo chatot e korisen , a i toj ne funkcionira ko so treba ..

С

Спенсер

Гостин
кога ке пробам да оставам комм или лајк,или да пратам порака на некој ми го покажува ова...

Warning: This Message Contains Blocked Content
Some content in this message has been reported as abusive by Facebook users.

барав е-маил да им се обратам на фејсбук тимот за проблеми,ненајдов... имате емаил?

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
кога ке пробам да оставам комм или лајк,или да пратам порака на некој ми го покажува ова...

Warning: This Message Contains Blocked Content
Some content in this message has been reported as abusive by Facebook users.

барав е-маил да им се обратам на фејсбук тимот за проблеми,ненајдов... имате емаил?
било каков коментар? било на кој пост лајк? било на кој јузер? или на одредени? :)

С

Спенсер

Гостин
било каков коментар? било на кој пост лајк? било на кој јузер? или на одредени? :)
било на кој... на сите прај исто... неможам ни месиџ да пратам... а баш сега ми треба за важна работа... кога ми треба се зезна, а другпат коа е за глупости работи најнормално:pos2:

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.599
Поени од реакции
14.427
За тепање време, да си гледам смешки, и да си терам сеири. Можеби за некој е корисен, за мене никогаш не бил. :)

ice_cube

The SexX.
Член од
16 јули 2008
Мислења
2.240
Поени од реакции
309
Корисен е за губење време.

Член од
29 јануари 2010
Мислења
245
Поени од реакции
12
Добро е полека полека се откажува народо со тие фарми и се свртува кон праење идиотски групи:tapp:

Член од
25 септември 2008
Мислења
8.785
Поени од реакции
1.555
Срање во боја, губење време до даска.Јас мислам полека не е толку фамата се чека нешто ново.

Член од
10 октомври 2009
Мислења
2.955
Поени од реакции
1.349
Поголемо губење време од ова нема, инаку користен е за тапење на мозокот:toe:

Kajgana Shop

На врв Bottom