FACEBOOK - корисен или губење време?

punkbooster

Black Rose Dying
Член од
10 декември 2009
Мислења
845
Поени од реакции
29
гледај каталонче гледај ....Човек и едно магаре подобро мислат од сам човек !!!запамети еднаш.

punkbooster

Black Rose Dying
Член од
10 декември 2009
Мислења
845
Поени од реакции
29
знам ама само за него.бтв гледав на тв дека фејсбук вредел 16 000 000 000 (милјарди)долари($)

Setsuko

Модератор
Член од
29 јануари 2006
Мислења
6.403
Поени од реакции
5.957
Не знаев кај да прашам па ај тука.

Како на фејсбук статус да линкнам пријател? На пример да напишам: „Кога ќе дојде тој и тој нека ми се јави“. И линкот да води до неговиот профил.

Патем, има слична тема за фејсбук.

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
Корисен е бе, колку бракови се растурија поради него.

Д

ДаркхарТ

Гостин
Не знаев кај да прашам па ај тука.

Како на фејсбук статус да линкнам пријател? На пример да напишам: „Кога ќе дојде тој и тој нека ми се јави“. И линкот да води до неговиот профил.

Патем, има слична тема за фејсбук.
@toj i toj@ ... е така се линкнува :wink:

Член од
6 јули 2009
Мислења
491
Поени од реакции
16
Facebook беше многу поинтересен пред да се уклучат оние дечишта и „дечишта“ кои се утепаа од праење групи од типот „За сите оние кој го сакаат Хозе!“, „Мамоооо какав дојди избриши ме!“, и истовремено летаат милион подгрупи на истата, девојчиња сликани во ве-це со деколтиња до пупак и напрчени усни, праќање инвајт без веза со цел да го соберат цел свет на профил, и све остало!

Awake

б.
Член од
30 декември 2007
Мислења
3.198
Поени од реакции
2.628
Не гледам ништо корисно, освен наоѓање роднина и некое другарче што не си го видел долго време. Договарање за на кафе и остало, може и на msn и skype. Другото, useless.

S

stereo m'c

Гостин
Според мене фејсбукот воопшто не е корисна работа повекето што ги познавам фејсбукот го користат за играње на некои досадни игрички, а тоа е еднакво на губење време. Може да биде корисен за постарите што сакаат да си ги најдат другарчињата од основно или средно за да праат 50 години од матура или нешо слично...

KaiTekk

R&B boy
Член од
17 март 2006
Мислења
1.045
Поени од реакции
22
Мислам дека фејсбукот е океј...ко повеќето од луѓево порано си го трошеа времето на гледање тв, сега се префрлија на фејсбук, ништо не се смени освен медиумот преку кој се троши време.

Kajgana Shop

На врв Bottom