FACEBOOK - корисен или губење време?

Член од
10 февруари 2008
Мислења
3.947
Поени од реакции
2.060
Мене ми е корисен :pipi:

Пример ми треба некој/а колега/колешка под хитно а замислете немам нивно мсн поради што вклучувам фејсбук, им го впишувам името и приземото, брзо ги наоѓам и ги аднувам и до крајот на денот веќе ја имам информацијата што ми била потребна :vozbud:

jovanovski

Motherfucker Jones
Член од
30 јуни 2008
Мислења
3.789
Поени од реакции
1.294
не с***те бе :) се кладам дека 90% од сите на форумов имаат профил :)
јас на фб влегувам бидејки сите се таму никој нема на улица веќе:kesa:
нормално си пукам сеир :) омилено ми е кога заебавам некого:uvo: :)

bRutal savaGe

ಠ_ಠ
Член од
10 јули 2009
Мислења
4.213
Поени од реакции
88
корисен е за да изнудиш некои твои потребни информации... али ретко кој го користи со таа цел, повеќето манијачат,маструбираат,фаќаат сеир,се досадуваат.... го дангубат денот :wink:

Vespertine

The Ugly Duckling
Член од
22 септември 2009
Мислења
2.932
Поени од реакции
3.387
корисен е за да изнудиш некои твои потребни информации... али ретко кој го користи со таа цел, повеќето манијачат,маструбираат,фаќаат сеир,се досадуваат.... го дангубат денот :wink:
И тоа е некоја врста корист, потреба, мора да користи за да се осеќа подобро.

Пример ја го користам фејсбукот за да се манијачам. Забавно ми е и тоа е за манијакот во мене.

bRutal savaGe

ಠ_ಠ
Член од
10 јули 2009
Мислења
4.213
Поени од реакции
88

Пример ја го користам фејсбукот за да се манијачам. Забавно ми е и тоа е за манијакот во мене.
нетов е пун со порки... незнам, порано може ми беше забавно али како шо стареам се потапа ми изгледа шитбуков :toe:

видов негде статистика дека 35% од членовите се малолетници

punkbooster

Black Rose Dying
Член од
10 декември 2009
Мислења
845
Поени од реакции
29
апсолутно за губење време !!ништо само седи допишувајсе гледај слики и давај лични податоци!

епа дечко мањаци не примаме на форумов !!!

Б

Бат Елохим

Гостин
ептен е корисен, ако имаш вишок време. Мене супер ми се наоѓа. Копам,:pos: садам, жнеам, сендвичара водам, милениче имав (може ми умрело кутрото) парички на покер си иам.... уште садовине во кујна (не виртуелна) да има кој да ми ги испере :pos:

Член од
18 февруари 2008
Мислења
1.464
Поени од реакции
248
Корисен е Да, ама за тепање време :icon_bigg

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Фармата е корисна за губење време:pos2:

Член од
28 мај 2008
Мислења
3.231
Поени од реакции
4.103
Можам да речам дека ми е корисен, оти го користам најмногу за да бидам во контакт со другарите и пријателите, најмногу со колегите од факултет... Се случува да се реметам со некого ко ќе ми е досадно и ми се ремети :)
Не се зачленувам апсолутно на ниедна група (освен некоја од која имам корист - во врска со факс на пример) и блокирани ми се сите можни апликации, квизови и игри што некогаш воопшто ми се појавиле на ѕид, дури имам и блокирано добар дел од пријателите што замараат со секакви покани, да не ми праќаат... така да воопшто не ми е напорен фејсбук за користење. :helou:

bRutal savaGe

ಠ_ಠ
Член од
10 јули 2009
Мислења
4.213
Поени од реакции
88
пуштете А2, зборат за овие социјални мрежи, нивните предности и негативности...

Член од
30 септември 2009
Мислења
79
Поени од реакции
6
Од секогаш сум мислел дека е само губење време... Иако имам акаунт на фејсбук.. Отворен ми е само кога треба да пишам со некој.. Така ич не одам тамо!

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Фејсбук е глупост на квадрат...

Kajgana Shop

На врв Bottom