FA & Capital One Cup

• Креатор на темата Креатор на темата Makedonec_7
  • Време на започнување Време на започнување
Ја не памтам дека некогаш вакво нешто се десило.

Јас памтам на Фудбал Менаџер растур ко праев секоја година имав ваков проблем. Нормално втор тим за Карлинг, ама појма неам како стасував од еден коннтинент на друг, на асистентот не му препуштав ни да помириса натпревар.

Само во Англија.

Ја не памтам дека некогаш вакво нешто се десило.

Во фудбал ни јас, ама се случи лани во Ракомет кога..чинам Фленсбург (или КИл можда?) во ист ден играа два меча - еден во ЛШ, а еден во Германска лига.

Ако не се лажам и двата ги изгубија :ROFLMAO:

И тоа беше нокаут меч во ЛШ, и решија да пратат втор тим во ЛШ, а главниот во лигата да им игра

Во фудбал ни јас, ама се случи лани во Ракомет кога..чинам Фленсбург (или КИл можда?) во ист ден играа два меча - еден во ЛШ, а еден во Германска лига.

Ако не се лажам и двата ги изгубија :ROFLMAO:

И тоа беше нокаут меч во ЛШ, и решија да пратат втор тим во ЛШ, а главниот во лигата да им игра
Кимо рече и денес Фленсбург истото го напраиле или некој друг тим беше.
@Клипче

Ако не се лажам и двата ги изгубија [emoji23]

Пола екипи од лигата ги наброја и пак утна хД

Рајн Некар Левен беше,баш зборев колку им е побитна лигата на швабите.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

79349227_10158604478622573_5064951517950246912_o.jpg

нека трчаат децата

ЛиверпулU23 се сака и кога победува и кога губи :D

Искуството си го прави своето, децава очигледно даваат се' од себе ама толку е квалитетот. Харви Елиот, каков мамоебач...

Заслужва Роџерс со Лестер една титула оваа сезона и мислам дека ќе ја земи :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom