Само во Англија.
Во фудбал ни јас, ама се случи лани во Ракомет кога..чинам Фленсбург (или КИл можда?) во ист ден играа два меча - еден во ЛШ, а еден во Германска лига.Ја не памтам дека некогаш вакво нешто се десило.
Кимо рече и денес Фленсбург истото го напраиле или некој друг тим беше.Во фудбал ни јас, ама се случи лани во Ракомет кога..чинам Фленсбург (или КИл можда?) во ист ден играа два меча - еден во ЛШ, а еден во Германска лига.
Ако не се лажам и двата ги изгубија
И тоа беше нокаут меч во ЛШ, и решија да пратат втор тим во ЛШ, а главниот во лигата да им игра
Пола екипи од лигата ги наброја и пак утна хДВо фудбал ни јас, ама се случи лани во Ракомет кога..чинам Фленсбург (или КИл можда?) во ист ден играа два меча - еден во ЛШ, а еден во Германска лига.
Ако не се лажам и двата ги изгубија
И тоа беше нокаут меч во ЛШ, и решија да пратат втор тим во ЛШ, а главниот во лигата да им игра
Zatoa i kje si ispadnete od ш- klasa tim kako Aston Vila.За две небитни такмичења замарање, место да се фокусира тимот на ПЛ, они ќе играат со некои тимови од ш класа.
После Вила вие сте на ред, ако стигнете до тамуZatoa i kje si ispadnete od ш- klasa tim kako Aston Vila.