FA & Capital One Cup

• Креатор на темата Креатор на темата Makedonec_7
  • Време на започнување Време на започнување
овај Линделоф голема шуга е, не сум го прател до сеа али плаче за црвен, невес 5 минути у несвес беше ради него

овај Линделоф голема шуга е, не сум го прател до сеа али плаче за црвен, невес 5 минути у несвес беше ради него
Абе више готово, погребна кола викнаа.

Ja мислам најубаво да му се тргне, овој да си даде гол, како што е ред...

Ja мислам најубаво да му се тргне, овој да си даде гол, како што е ред...

ако виде убаво намерно го удре у глава од позади без топка, минимум жут требаше да добие за таа ситуација

Какви пациенти му се Евертон на Ливерпул ..ем што ги немаат цела вечност победено,плус и со деца му играат овие и пак губат :pos: .. и тоа со прв состав играат Евертон...следниот пат со 10 играчи нека излези Клоп..можеби така ќе имаат шанси

екстра изиграа дечкиве, многу цврсто и искусно за така млада екипа. За година две ќе гледаме некои и во првиот тим

екстра изиграа дечкиве, многу цврсто и искусно за така млада екипа. За година две ќе гледаме некои и во првиот тим

Никој нема да гледате во првиот тим..99% од овие ќе се продадат во други тимови незадоволни од минутажата со оглед на тоа дека ќе греат клупа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom