FA & Capital One Cup

• Креатор на темата Креатор на темата Makedonec_7
  • Време на започнување Време на започнување
Уште не ми е јасно како Канте, Луиз и Аспиликуета се без жолт картон...

Што е тоа жут картон? :toe:[DOUBLEPOST=1492883670][/DOUBLEPOST]Која му беше поентата со замената Волкер-Сон ни самиот Покетино не знае.

ГОЛЧИНА.
Четири шута, четири гола, јебига тоа е фудбал.

Редовно си ги клецкаме кокошките, цела табла јајца можат да снесат после утакмиците со Челзи.:LOL:

Хазард со гол и асистенција за 20 минути..сепак Ерера не требаше да го пушти во игра.

Редовно си ги клецкаме кокошките, цела табла јајца можат да снесат после утакмиците со Челзи.:LOL:

:свиркам:

460958552-the-scoreboard-displays-the-final-score-gettyimages.jpg

Оваа и едино ќе им остане за успомен у дуго сеќање.:LOL: Да не вадам ја резултати против Тотенхем, дефинтивно тим кој највише сме го напатиле. Прошлата сезона ги отпишавме и од титулата.

Оваа и едино ќе им остане за успомен у дуго сеќање.:LOL: Да не вадам ја резултати против Тотенхем, дефинтивно тим кој највише сме го напатиле. Прошлата сезона ги отпишавме и од титулата.

Последната исто изгубивте.
Не зезај, доста поени ви скинаа кокошкиве последниве години

Честито победа, сепак Лондон останува плав барем уште една година. Одлична утакмица, ме потсети на ПЛ во најдобрите години. Рамнопарвна беше утакмицата, Челзи поспретен, си ги искористи шансите и во последните 20мин си ја добија заслужената победа. Нека освојат они сега, наместо имигрантите.
Спарси нека учат од овие утакмици, ја изгубија оваа битка ама млади се нека продолжат така и ќе го кренат Тотенхем за кратко време ако го сакаат тоа.

Да играа Азат и Коста од старт Тотенхем немаше да биде толку доминантен но сепак. Утакмицата се одлучи на 2-2 кога мнозина фаули пред 16тник на Челзи не ги досуди копукот имењак.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom