FA & Capital One Cup

• Креатор на темата Креатор на темата Makedonec_7
  • Време на започнување Време на започнување
Edno e Kosta da imal u glavata deka saka da go napravi toa, vtoro e da se obide da go napravi toa (ama da ne uspee poradi X pricina) i treto, da go napravi toa.
Абе Мурињо го казнија за сарказам :ROFLMAO:
Очекувам и Коста да го казнат и покрај тоа што двајцата играчи негираа дека имало некакво гризање.

Треба да го казнат, затоа што тргна со намера да го касне, па се премисли во последен момент.
Боље спречити, него лечити :icon_mrgr:

Mожно е да го казнат у за плукање кон судијата.

За атер од Коста ќе го гледам. :D Сериозно, добар е?[DOUBLEPOST=1457816526][/DOUBLEPOST]

Серијата ја имам гледано, не ми ги задоволи очекувањата. Освен таа во групата шо беше. :D
Со Адам Сендлер е. Значи не е добар.

Му се испрај да го тепа, се обиде да го касни и на крај го изгушка :ROFLMAO:

Edno e sigurno, vie fanovite na liverpool i fanovite na arsenal ste najnapateni od koga dojde Abramovic vo chelsea, that's for sure.
I jas bi bil napaten od 1990 do 2016 eden edenstven golem trofej da bide onoj od 2005ta u Istanbul.

Најнапатени од доаѓање на Роман а Ливерпул на сцена во ПЛ не постои декада ипол пред негово доаѓање. Намали со опијатите, жити сфе, не ти оди математика у тие моменти.

Кај гледа бе Маринер? Чисти црвен беше ова од Габриел.

Она на Диего Коста ќе се оквалификува како гризнување во обид, а обидот е казнив исто и како сторување на делото.
Така што, ајде осум натпревари казна.

Овој елнени е посмешен од пола ситкоми што се снимаат денешно време.

Ќе дадеме гол кај да е, ако не денеска другата

Sent from my E560 using Tapatalk

Прав бот. На кантер на најлесно ботовите се подобри од Елнени.

АУУУ ГЕДИЈУРАААААА
Оспина, исчезни ми.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom