FA & Capital One Cup

• Креатор на темата Креатор на темата Makedonec_7
  • Време на започнување Време на започнување
Вчера ја имав честа финалето да го гледам со "навивач" на Сити. И нешто почна да мрчи "зошто Харт не брани ова-она" и ми текна да се позаебавам пошто бев сигурен дека нема врска кој е Кабаљеро. И го прашувам "а го знаеш кој е голманов?". На што добив одговор "Не, ама шо е битно, тој резерва е." :D Можите да претпоставувате колку "се радуваше" кога Сити победи. :)

Вчера ја имав честа финалето да го гледам со "навивач" на Сити. И нешто почна да мрчи "зошто Харт не брани ова-она" и ми текна да се позаебавам пошто бев сигурен дека нема врска кој е Кабаљеро. И го прашувам "а го знаеш кој е голманов?". На што добив одговор "Не, ама шо е битно, тој резерва е." :D Можите да претпоставувате колку "се радуваше" кога Сити победи. :)

Вакви беа фановите на Челзи пред 7-8 години. :D @Иван CFC

Вакви беа фановите на Челзи пред 7-8 години. :D @Иван CFC
Има разлика од фан до фан... Еве и кај вас 40% од фанови им е смачено да го гледаа Ман Ју и менуваат канал. Таквите го сакаат Ман Ју поради успех, знали инстант успех фанови.

Има фанови на Лфц и Арсенал (особно познавам такви) кои не си го знаат вториот чувар на мрежата.

Има разлика од фан до фан... Еве и кај вас 40% од фанови им е смачено да го гледаа Ман Ју и менуваат канал. Таквите го сакаат Ман Ју поради успех, знали инстант успех фанови.

Има фанови на Лфц и Арсенал (особно познавам такви) кои не си го знаат вториот чувар на мрежата.
Мајка му и татко му не знаат дека Богдан брани во Ливерпул, не па некој навивач на клубот.

ФА купот е наместен. Утревечер се игра Хул-Арсенал за да се одлучи противникот на Вотфорд. Масоните веќе знаат. Утре ставајте се што поседувате на Арсенал

masoni.png

охохохо каква голчина на Лукаку :vozbud::cuc::drk:

хехе бајо мој ова ФА Куп мене никад не ме интересирало бе. Битно е онака да се игра фудбал. Ете не е битно дали правиме тапа трансфери, дали догодина ќе останеме со 2ца играчи у екипа и ќе влеземе во ЛивепрулскоЈунајтедовски период. Битно е да се игра фудбал, тоа е радоста, тоа е среќата, да се работи тоа што си го сакал како мал. А дел од играчиве го сакале тоа така да ете барем на тие среќата им е исполнета.

Само егоисти бараат успех. Битно е живи здрави да сме, и да си ги простиме гревовите. Македонија вечна да е. Челзи најдобар тим на Стемфорд. Србија до Токио. Поздрав.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom