FA & Capital One Cup

• Креатор на темата Креатор на темата Makedonec_7
  • Време на започнување Време на започнување
Многу голем плачко овој Азар, климав пенал и два жолти врз него :)

Иначе, ми засецка стримот, не видов дали имаше пенал за ЛФЦ..

Реално требаше да биди досуден пенал и за Ливерпул
Исто и пеналот на Азар без дилеми беше, џабе некој зборат дека не било.
Меех, што знам, го погоди да, али легнат беше и потпрен на таа рака, немаше баш никаква намера.

@Peja989 Не го рчкај Азар, Стиви што мајка бараше да го удира отпозади. :D

@Peja989 за ова ти зборев со фановите, away > home fans у лигата веќе 10 години уназад

Не ми текнува баш ама мислам дека муабетот не беше споредба гостински со домашни навивачи...[DOUBLEPOST=1421786263][/DOUBLEPOST]
Меех, што знам, го погоди да, али легнат беше и потпрен на таа рака, немаше баш никаква намера.

Не ми беше баш пенал тоа од Џан ама ај, нема да коментирам, зошто на стрим гледам, па ми сецка...

Дада ама и пред то бараја пенал навивачите и играчите на Ливерпул, генерално некој судии би досудиле како компензација.
Еткинсон наш е сепак :love:

Не ми текнува баш ама мислам дека муабетот не беше споредба гостински со домашни навивачи...[DOUBLEPOST=1421786263][/DOUBLEPOST]

Не ми беше баш пенал тоа од Џан ама ај, нема да коментирам, зошто на стрим гледам, па ми сецка...
Па го наседна малце, отиде на пенал, а Џан мало неискусан и тојето. Некои од играчите на Ливерпул не се ни бунеа.

@L.A кога бараа претходно пенал? Кога го удри Тери во грб? Никој од играчите не побара тогаш, само навивачите урликаа. :D

Не ми текнува баш ама мислам дека муабетот не беше споредба гостински со домашни навивачи...
Зборевме општо за навивачи, јас пишав дека хоум стендовите на топ клубовите се у криза од коа се искомерцијализира фудбалот 2001/2ра, може и порано. Пишав дека кога и да идат Челзи на Енфилд се слушаат повеќе чантови од нивните навивачи него домашните посебно коа нема паднато гол или коа се у предност. Ист случај е и на Стенфорд, видук како и обично читајки површно коментари, ме цитираше Мурињо коа кажа дека е сајлент стадионот, со шо ми ја потврди тезата а не му беше намера.:coffee:

Па го наседна малце, отиде на пенал, а Џан мало неискусан и тојето. Некои од играчите на Ливерпул не се ни бунеа.

@L.A кога бараа претходно пенал? Кога го удри Тери во грб? Никој од играчите не побара тогаш, само навивачите урликаа. :D
Пред играта со рака воздушнио дуел на Коста и некој и тогаш апелираја играчите на Ливерпул, ама сепак навивачите најпоќе на се урликаја, за секоја ситуација бараа компензација

Зборевме општо за навивачи, јас пишав дека хоум стендовите на топ клубовите се у криза од коа се искомерцијализира фудбалот 2001/2ра, може и порано. Пишав дека кога и да идат Челзи на Енфилд се слушаат повеќе чантови од нивните навивачи него домашните посебно коа нема паднато гол или коа се у предност. Ист случај е и на Стенфорд, видук како и обично читајки површно коментари, ме цитираше Мурињо коа кажа дека е сајлент стадионот, со шо ми ја потврди тезата а не му беше намера.:coffee:

Стварно не ми текнува али ќе го побарам муабетот...

Еве ја целта на муабетот на Мурињо и судиите, денеска излегува на дело.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom