JimmyFloydBottleBank
Rimtutituki
- Член од
- 29 ноември 2010
- Мислења
- 6.801
- Поени од реакции
- 8.600
Im ja sokri topkata. 

Etkinson e nas beРеално требаше да биди досуден пенал и за Ливерпул
Исто и пеналот на Азар без дилеми беше, џабе некој зборат дека не било.
Меех, што знам, го погоди да, али легнат беше и потпрен на таа рака, немаше баш никаква намера.Реално требаше да биди досуден пенал и за Ливерпул
Исто и пеналот на Азар без дилеми беше, џабе некој зборат дека не било.
Не ми текнува баш ама мислам дека муабетот не беше споредба гостински со домашни навивачи...[DOUBLEPOST=1421786263][/DOUBLEPOST]@Peja989 за ова ти зборев со фановите, away > home fans у лигата веќе 10 години уназад
Не ми беше баш пенал тоа од Џан ама ај, нема да коментирам, зошто на стрим гледам, па ми сецка...Меех, што знам, го погоди да, али легнат беше и потпрен на таа рака, немаше баш никаква намера.
@Peja989 Не го рчкај Азар, Стиви што мајка бараше да го удира отпозади.![]()
Дада ама и пред то бараја пенал навивачите и играчите на Ливерпул, генерално некој судии би досудиле како компензација.Меех, што знам, го погоди да, али легнат беше и потпрен на таа рака, немаше баш никаква намера.
@Peja989 Не го рчкај Азар, Стиви што мајка бараше да го удира отпозади.![]()
Теши сеjbg ne mozat site manekeni da bidat![]()
oti ?Теши се![]()
Па го наседна малце, отиде на пенал, а Џан мало неискусан и тојето. Некои од играчите на Ливерпул не се ни бунеа.Не ми текнува баш ама мислам дека муабетот не беше споредба гостински со домашни навивачи...[DOUBLEPOST=1421786263][/DOUBLEPOST]
Не ми беше баш пенал тоа од Џан ама ај, нема да коментирам, зошто на стрим гледам, па ми сецка...
Зборевме општо за навивачи, јас пишав дека хоум стендовите на топ клубовите се у криза од коа се искомерцијализира фудбалот 2001/2ра, може и порано. Пишав дека кога и да идат Челзи на Енфилд се слушаат повеќе чантови од нивните навивачи него домашните посебно коа нема паднато гол или коа се у предност. Ист случај е и на Стенфорд, видук како и обично читајки површно коментари, ме цитираше Мурињо коа кажа дека е сајлент стадионот, со шо ми ја потврди тезата а не му беше намера.Не ми текнува баш ама мислам дека муабетот не беше споредба гостински со домашни навивачи...
Пред играта со рака воздушнио дуел на Коста и некој и тогаш апелираја играчите на Ливерпул, ама сепак навивачите најпоќе на се урликаја, за секоја ситуација бараа компензацијаПа го наседна малце, отиде на пенал, а Џан мало неискусан и тојето. Некои од играчите на Ливерпул не се ни бунеа.
@L.A кога бараа претходно пенал? Кога го удри Тери во грб? Никој од играчите не побара тогаш, само навивачите урликаа.![]()
Стварно не ми текнува али ќе го побарам муабетот...Зборевме општо за навивачи, јас пишав дека хоум стендовите на топ клубовите се у криза од коа се искомерцијализира фудбалот 2001/2ра, може и порано. Пишав дека кога и да идат Челзи на Енфилд се слушаат повеќе чантови од нивните навивачи него домашните посебно коа нема паднато гол или коа се у предност. Ист случај е и на Стенфорд, видук како и обично читајки површно коментари, ме цитираше Мурињо коа кажа дека е сајлент стадионот, со шо ми ја потврди тезата а не му беше намера.![]()