FA & Capital One Cup

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Многу голем плачко овој Азар, климав пенал и два жолти врз него :)

Иначе, ми засецка стримот, не видов дали имаше пенал за ЛФЦ..

Член од
21 мај 2008
Мислења
11.033
Поени од реакции
11.668
Реално требаше да биди досуден пенал и за Ливерпул
Исто и пеналот на Азар без дилеми беше, џабе некој зборат дека не било.
Меех, што знам, го погоди да, али легнат беше и потпрен на таа рака, немаше баш никаква намера.

@Peja989 Не го рчкај Азар, Стиви што мајка бараше да го удира отпозади. :D

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
@Peja989 за ова ти зборев со фановите, away > home fans у лигата веќе 10 години уназад
Не ми текнува баш ама мислам дека муабетот не беше споредба гостински со домашни навивачи...[DOUBLEPOST=1421786263][/DOUBLEPOST]
Меех, што знам, го погоди да, али легнат беше и потпрен на таа рака, немаше баш никаква намера.

Не ми беше баш пенал тоа од Џан ама ај, нема да коментирам, зошто на стрим гледам, па ми сецка...

L.A

Член од
19 јануари 2014
Мислења
1.695
Поени од реакции
1.019

Дада ама и пред то бараја пенал навивачите и играчите на Ливерпул, генерално некој судии би досудиле како компензација.
Еткинсон наш е сепак :love:

Член од
21 мај 2008
Мислења
11.033
Поени од реакции
11.668
Не ми текнува баш ама мислам дека муабетот не беше споредба гостински со домашни навивачи...[DOUBLEPOST=1421786263][/DOUBLEPOST]

Не ми беше баш пенал тоа од Џан ама ај, нема да коментирам, зошто на стрим гледам, па ми сецка...
Па го наседна малце, отиде на пенал, а Џан мало неискусан и тојето. Некои од играчите на Ливерпул не се ни бунеа.

@L.A кога бараа претходно пенал? Кога го удри Тери во грб? Никој од играчите не побара тогаш, само навивачите урликаа. :D

W

wicked_1

Гостин
Не ми текнува баш ама мислам дека муабетот не беше споредба гостински со домашни навивачи...
Зборевме општо за навивачи, јас пишав дека хоум стендовите на топ клубовите се у криза од коа се искомерцијализира фудбалот 2001/2ра, може и порано. Пишав дека кога и да идат Челзи на Енфилд се слушаат повеќе чантови од нивните навивачи него домашните посебно коа нема паднато гол или коа се у предност. Ист случај е и на Стенфорд, видук како и обично читајки површно коментари, ме цитираше Мурињо коа кажа дека е сајлент стадионот, со шо ми ја потврди тезата а не му беше намера.:coffee:

L.A

Член од
19 јануари 2014
Мислења
1.695
Поени од реакции
1.019
Па го наседна малце, отиде на пенал, а Џан мало неискусан и тојето. Некои од играчите на Ливерпул не се ни бунеа.

@L.A кога бараа претходно пенал? Кога го удри Тери во грб? Никој од играчите не побара тогаш, само навивачите урликаа. :D
Пред играта со рака воздушнио дуел на Коста и некој и тогаш апелираја играчите на Ливерпул, ама сепак навивачите најпоќе на се урликаја, за секоја ситуација бараа компензација

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Зборевме општо за навивачи, јас пишав дека хоум стендовите на топ клубовите се у криза од коа се искомерцијализира фудбалот 2001/2ра, може и порано. Пишав дека кога и да идат Челзи на Енфилд се слушаат повеќе чантови од нивните навивачи него домашните посебно коа нема паднато гол или коа се у предност. Ист случај е и на Стенфорд, видук како и обично читајки површно коментари, ме цитираше Мурињо коа кажа дека е сајлент стадионот, со шо ми ја потврди тезата а не му беше намера.:coffee:
Стварно не ми текнува али ќе го побарам муабетот...

Cannon

Doctor
Член од
22 март 2009
Мислења
5.101
Поени од реакции
5.842
Еве ја целта на муабетот на Мурињо и судиите, денеска излегува на дело.

Kajgana Shop

На врв Bottom