FA & Capital One Cup

• Креатор на темата Креатор на темата Makedonec_7
  • Време на започнување Време на започнување
577817_10151475163324614_81944636_n.jpg
Реков реален резултат,поради фактот што иако Челзи играше вонземјански второ полувреме исто така бранеше и де геа :)

Нема никакво оправдување за Јунајтед.Како што беше за Челзи така беше и за Јунајтед. И двете во 1 недела изиграја по 2 утакмици (Челзи во ЛЕ, а Јунајтед во ЛШ), така да се беше исто само што Челзи би требало да се жали на заморот бидејќи тие играја ден-два подоцна.Друга предност која што им ја давам на Јунајтед е тоа што играја на домашен терен и тоа не го искористија.

Во врска со утакмицава, Јунајтед како и обично си изиграва во нејзин стил, даваш гол-два и после ја умртвуваш играта.Додека пак Челзи си изигра машки и си изваде поволен резултат, дури и на крајот можеше да победи доколку Де Геа не беше на голот.

Со оглед на прикажаното на тимот, јас би дал предлог сите фудбалери братучетки што ги имаат после 3то колено да му ги понудат на Де Геа да ги испердаши онака убаво.

Значи Виган ќе оди во финале, а при тоа ќе испадне од лига како Бирмингем пред 2 сезони :icon_mrgr:

Tоа со заморот не држи...за тие пари што ги земаат можат по 2 утакмици неделно комотно да играат...да копаа на нива или во рудник па да разберам уморени ама некој да те плаќа за у тератана и во спа и тренинзи, многумина би сакале да се на нивно место! Така да муабетот за уморот е само вадење, мора да изиграат се и да победат што е најбитно!

Луѓе се сепак, дали зимаат 10к или 100к пак ќе се уморат. Највеќе утакмици имаме изиграно сезонава а немаме доволно играчи.

Фала богу после дерби утакмица да нема карања меѓу фановите на форумов,ама да не биде без ич тука се фановите на соседните тима.:LOL:

Ждребов денеска одреди, ни 6тото место нема да носи ЛЕ на крајот од сезоната

Ќа кажам само оти последните 10 минути навивав за Челзи. Толку многу ме исфрустрираа Манчестер со пичкарската игра што според мене не заслужија ни римеч. :) А на СБ, ќе навивам Челзи први да дадат гол. :)

Ќа кажам само оти последните 10 минути навивав за Челзи. Толку многу ме исфрустрираа Манчестер со пичкарската игра што според мене не заслужија ни римеч. :) А на СБ, ќе навивам Челзи први да дадат гол. :)
И до крај да не примат :D :cool:

Манчестер Јунајтед требаше да изгуби денес , никакво второ полувреме...
dragonsky Ултимативен спамер , треба да направат на форумов некоја титула најголем спамер на форумов ти ке бидеш неприкосновен овде . :D

И дај нека се смени насловот. Место Carling - League. :)

Tреба да си мавнеш доза реалност за да сфатиш дека твојот Арсенал е помизерен од било кој друг клуб во Англија...
А ова со зажалувањето... имам само 2 збора да ти кажам, FUCK OFF!
Некој е нервозан а??? , конечно удрив нерв кај што боли .
А да увек ми биле најаки коментарите од типот, ма не сме ние мизерија, не изигравме глуп натпревар, не отпаднавме (99%) од два купа за недела дена, ма има и помизерни од нас.
Абе иди утепајте се сите таквите ко тебе што незнаат муабет да тераат, живче едно живчосано, уште на млади години по дијазепами и лексилиуми нема да ви помогнат после во животот кога вистина ќе ви требаат.

И да FUCK OFF на квадрат и до тебе!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom