Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ај доста и вие така се мачевте минатава неделаThe magic of the FA Cup
Челзи само си зедоа обврска плус со Брентфорд, ќе ги пројдат ама ќе мораат да ги истрчаат тие 90 минути. Ливерпул не знам дали намерно го прават ова ама ако не е намерно, прво маки со Менсфилд, сеа со Олдам . . . НеШЧо чкрипиТ
А важи.............намерно да сакаат нема да губат толку од овие умрените. Рака на срце не ја ни гледам, си реков првото ракомет ќе гледам а второто Ливерпул ама пошто и едните и другите до полувреме решија се шо можи да се реши јбг.........The magic of the FA Cup
Челзи само си зедоа обврска плус со Брентфорд, ќе ги пројдат ама ќе мораат да ги истрчаат тие 90 минути. Ливерпул не знам дали намерно го прават ова ама ако не е намерно, прво маки со Менсфилд, сеа со Олдам . . . НеШЧо чкрипиТ
Ne e ova mestenje. Tolku e silata na luzerpulИ после кажете дека само италијанците местат! мрш !!!
Англија е ова бе... Тоа што викаат секој секого може да тепа изгледа се мисли за сите лиги заедно не само за Премиер.И после кажете дека само италијанците местат! мрш !!!
Брат нема тука местење оваа година е година на ливерпул, али треба да заланфаат малку да загреат, а гледаш колку врне. Ке биде ако не оваа наредната година сигурноИ после кажете дека само италијанците местат! мрш !!!