FA & Capital One Cup

• Креатор на темата Креатор на темата Makedonec_7
  • Време на започнување Време на започнување
И после кажете дека само италијанците местат! мрш !!!
Тимче, ФА купов е кралски куп и нисколигашите си го сфаќаат како финале ЛШ и тоа им е единствен начин да си го остварат сонот и да заиграат на Вембли 90% од тие играчи. Затоа и оваа фразава со која се заебаваме е најкористена у Англија, the magic of the cup. Премиерлигашите најчесто се опуштаат, овие влагаат мотивирано и толку треба.

Абе и 2те екипи играа со 90% играчо од прв состав срамно е колку пари вредат и колку плата земат да неможат едни аматери да тепат. Ама јасно е местат да извадат некоја пара од ова...

Само Кристал Палас..
Баце се збунив бе ние за многу трофеи се бориме и се збуниш во кое натпреварување со кого и колку си изиграл, вие бар го немате тој проблем.

Баце се збунив бе ние за многу трофеи се бориме и се збуниш во кое натпреварување со кого и колку си изиграл, вие бар го немате тој проблем.

и кој кур у кое натпреварување?

и кој кур у кое натпреварување?
У премиер лига први, шанси за титула големи
У фа куп идемо даље
У лига на шампиони играме со реал и имаме еднакви шанси кој да помине
вие испаднавте од тим што се бори за опстанок у 234 лига
е да да те потсетам лига на шампиони ако незнаеш што е мислам ако си заборавил не сте играле многу време пиши ми пп ;)

У фа куп идемо даље
е да да те потсетам лига на шампиони ако незнаеш што е мислам ако си заборавил не сте играле многу време пиши ми пп ;)

шо има врска сеа ова со тоа шо правевме муабет? муабетот беше дека Ливерпул денес губи од 4то лигаш , што се има случено и на твојот утд .. што сега објаснуваш?

У фа куп идемо даље
ДА прашам кога задњи пут освоивте ЛШ?

I kako?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom