Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Не е можно ова. За неполни 24 часа вторпат не се суди пенал за игра со рака во шеснаесетникот и ме кине во кладилница. Да не има некое ново правило каде играта со рака е дозволена ако играчот е од послабиот тим а јас да незнам за тоа?

Торес не се замара многу со овој тим насочен е кон обештетувањето што ќе го добие од Роман после отказот*Бенитез не се замара многу со овој куп,насочен е кон ЛШ...oh wait...
судиите против Јуве се сега аНе е можно ова. За неполни 24 часа вторпат не се суди пенал за игра со рака во шеснаесетникот и ме кине во кладилница. Да не има некое ново правило каде играта со рака е дозволена ако играчот е од послабиот тим а јас да незнам за тоа?

пак го браниш Торес ц ц цТорес не се замара многу со овој тим насочен е кон обештетувањето што ќе го добие од Роман после отказот*
FTFY
)))Пред неколку недели/месеци, кога и да ми требаше екипа да даде гол во финиш а имало пенал за нив, како по правило го промашуваа (најтешко ми падна промашувањето на Артета со Фулам зошто беше за солена добивка). Во последно време кога ми треба гол, пенали не се ни судат, само се одмавнува со рака.Има, ако ја имаш на ливче не го свират пеналот и свират пенал против тимот кој го имаш на ливче![]()