FA & Capital One Cup

• Креатор на темата Креатор на темата Makedonec_7
  • Време на започнување Време на започнување
Aко и онака на Стамфорд Бриџ изгледа ќе пука 5-ка :D

Не е можно ова. За неполни 24 часа вторпат не се суди пенал за игра со рака во шеснаесетникот и ме кине во кладилница. Да не има некое ново правило каде играта со рака е дозволена ако играчот е од послабиот тим а јас да незнам за тоа?

Не е можно ова. За неполни 24 часа вторпат не се суди пенал за игра со рака во шеснаесетникот и ме кине во кладилница. Да не има некое ново правило каде играта со рака е дозволена ако играчот е од послабиот тим а јас да незнам за тоа?

Има, ако ја имаш на ливче не го свират пеналот и свират пенал против тимот кој го имаш на ливче :свиркам::свиркам:

Бенитез не се замара многу со овој куп,насочен е кон ЛШ...oh wait...
Торес не се замара многу со овој тим насочен е кон обештетувањето што ќе го добие од Роман после отказот*

FTFY

судиите против Јуве се сега а :)
--- надополнето: 27 јануари 2013 во 15:08 ---
Торес не се замара многу со овој тим насочен е кон обештетувањето што ќе го добие од Роман после отказот*

FTFY
пак го браниш Торес ц ц ц :))))

Има, ако ја имаш на ливче не го свират пеналот и свират пенал против тимот кој го имаш на ливче :свиркам::свиркам:
Пред неколку недели/месеци, кога и да ми требаше екипа да даде гол во финиш а имало пенал за нив, како по правило го промашуваа (најтешко ми падна промашувањето на Артета со Фулам зошто беше за солена добивка). Во последно време кога ми треба гол, пенали не се ни судат, само се одмавнува со рака.

Да не бидам целосно офтопик, знаев дека некој од посилните премиерлигаши ќе мора да киксне затоа што вчера сите победија ама не очекував тоа да биде Челзи.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom