FA & Capital One Cup

• Креатор на темата Креатор на темата Makedonec_7
  • Време на започнување Време на започнување
Што прави овој Кепа бе? :pos::pos::pos:
Пет минути го убедуваат да излезе, судијава ја најавува замената со Кабаљеро, а овој им вика кој ве ебава не излегувам :pos:
Баш да видиме дали ќе остане да ги брани пеналиве, или Сари ќе му ја скине главата за време на паузава :duel:

Сари нема никаква контрола над играчите.

Комедии :ROFLMAO:

izguben slucaj e kepa, pa golem kur ako ete ne si povreden i mozes do kraj, koj si ti da ne izlagas i u edna takva situacija ? Koj kur be, vriese sari otide da ispusi kutija cigari pa se vrati, ne znae kaj tera.
Moze za penali bolja opcija mu e ovoj, sto ima veze ako moze do kraj da brani mrtviov, vakva nedispciplina ostro treba da se kazni.

Ауу збесна Сари, ќе ги гаси цигарите од него во соблекувална, ќе вика тури му пепел.

На трибини и сместа до крај на сезона да не стапне на терен.

Како бе може да не го рецкаш тренерот, знае ли дека може да не стапне веќе на терен во Челзи.

Уште се расправаат, пред милионски аудиториум, професионалци, ебате професионалците, ебати преплатените гомна, Сари мислам сам ќе си даде оставка после утакмицата.

На шо личи бе ова.

Vidi go Sari be hahahaha mozocen udar dobi, proba da ja skine trenerkata, si zapisa u tefterot deka mora da go kazni Kepa u slucaj da zaborai pa sakase da si otide i se vrati :pos:

Na klupa ke sedi maliov do 2023 posle ova, zz.

Му тргна да го тепа :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom