За јунајтед све осим Пл и лига шампиони е пропала сезона.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Абе сезоната секако е лоша поради сите негативности изминатите две месеци, и секако ќе биде голем неуспех доколку не завршат во топ 4 и не ја спасува било каков куп.Аха ама затоа кога Јунајтед беше во скроз истата ситуација во 2013 и плус смени менаџер а го купи само Фелаини тоа беше хумор во раскош
Актуелен шампион е актуелен шампион, не заебавајте, освен да ги изгубат екстремитетите пет шест играчи, навистина трула сезона е ова за Челзи што тешко дека ќе игра ЛШ, па макар и освоиле ФА куп![]()
За јунајтед све осим Пл и лига шампиони е пропала сезона.
Знаеме ние дека сме мизерија со играта ама го претера и ти, да имаше подобри од нас, немаше да играме ЛШ/бидеме втори, просто како грав, многу глупа теза. Муабетов "не за друго, туку останативе екипи биле утепани" можеш во сите лиги да го протнеш.Можи и Челзи не заслужва ЛШ да игра ама пак Јунајтед со она мртвило игра и покрај потрошени милиони не заслужва ич. Слаба сезона и за Челзи и за Јунајтед ама то е кога другите екипи спијат и се ептен отепани.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Знаеме ние дека сме мизерија со играта ама го претера и ти, да имаше подобри од нас, немаше да играме ЛШ/бидеме втори, просто како грав, многу глупа теза. Муабетов "не за друго, туку останативе екипи биле утепани" можеш во сите лиги да го протнеш.
Пример, за Ливерпул е испешна сезона со топ4 пласман а ако додадеме некој куп, би било еднакво на триплете, со оглед на тоа што нит играме нешто често во Европа а уште помалку и да освојуваме купови. За освајање лига не сакам да дискутирам.

Егзекли, еве човек што ме читаСолидна пиша
Затоа што покажаа уште летото дека толкави се амбициите сезонава.

[DOUBLEPOST=1521430888][/DOUBLEPOST]Многу чуден збор е "успешна" кога се опишува сезонава.Епа тогаш кога другите тимови се тиња не гледам кој е овој критериум заслужувал некој или не. Не е ова аудиција па да ти ги оценуваат талентите, бодовен систем од 38 партии е. Кој ќе собере за првите четири позиции, ќе игра.епа то ми е муабетот де, од шо се мизерни другите екипи и нема кој да конкурира, Арсенал пример е тиња. Муабетот ми е дека ни Челзи ни Јунајтед заслужва да игра ЛШ ова сезона
Sent from my iPhone using Tapatalk
Многу си ги спуштил стандардите![]()

Иначе јас сакав да кажам дека во сите тие клубови ваљда преку лето целта им е да го спремат тимот за да атакува на титула. Не можам јас да тврдам, еве ти кажи што мислиш, ама не верувам управата и Клоп на лето да збореле да успееме некако да фатиме топ 4 и ако можеме некој куп да освоиме, топ. Сигурно гледале како да се засилат и да одат на титула. Само од тој аспект ако се гледа, за сите освен тој што ќе освои сезоната е неуспешна, нормално.Кои стандарди? Завршување 7мо место у лига?![]()
Иначе јас сакав да кажам дека во сите тие клубови ваљда преку лето целта им е да го спремат тимот за да атакува на титула. Не можам јас да тврдам, еве ти кажи што мислиш, ама не верувам управата и Клоп на лето да збореле да успееме некако да фатиме топ 4 и ако можеме некој куп да освоиме, топ. Сигурно гледале како да се засилат и да одат на титула. Само од тој аспект ако се гледа, за сите освен тој што ќе освои сезоната е неуспешна, нормално.
А ако се разгледаат сите околности како што пишав и за Челзи, тогаш да, не е Ливерпул сезонава уште доволно зрел за да оди до крај на титула и потребен им е било каков трофеј за да може Клоп да почне да гради вистински победнички менталитет.