- Член од
- 29 јуни 2014
- Мислења
- 26.458
- Поени од реакции
- 43.323
За јунајтед све осим Пл и лига шампиони е пропала сезона.
Абе сезоната секако е лоша поради сите негативности изминатите две месеци, и секако ќе биде голем неуспех доколку не завршат во топ 4 и не ја спасува било каков куп.Аха ама затоа кога Јунајтед беше во скроз истата ситуација во 2013 и плус смени менаџер а го купи само Фелаини тоа беше хумор во раскош
Актуелен шампион е актуелен шампион, не заебавајте, освен да ги изгубат екстремитетите пет шест играчи, навистина трула сезона е ова за Челзи што тешко дека ќе игра ЛШ, па макар и освоиле ФА куп![]()
Кај Ферги второ место беше фејл од епски размери. Ама тоа е, менталитет, стандард, drive што викаат Енглезите.За јунајтед све осим Пл и лига шампиони е пропала сезона.
Знаеме ние дека сме мизерија со играта ама го претера и ти, да имаше подобри од нас, немаше да играме ЛШ/бидеме втори, просто како грав, многу глупа теза. Муабетов "не за друго, туку останативе екипи биле утепани" можеш во сите лиги да го протнеш.Можи и Челзи не заслужва ЛШ да игра ама пак Јунајтед со она мртвило игра и покрај потрошени милиони не заслужва ич. Слаба сезона и за Челзи и за Јунајтед ама то е кога другите екипи спијат и се ептен отепани.
Sent from my iPhone using Tapatalk
епа то ми е муабетот де, од шо се мизерни другите екипи и нема кој да конкурира, Арсенал пример е тиња. Муабетот ми е дека ни Челзи ни Јунајтед заслужва да игра ЛШ ова сезонаЗнаеме ние дека сме мизерија со играта ама го претера и ти, да имаше подобри од нас, немаше да играме ЛШ/бидеме втори, просто како грав, многу глупа теза. Муабетов "не за друго, туку останативе екипи биле утепани" можеш во сите лиги да го протнеш.
Многу си ги спуштил стандардитеПример, за Ливерпул е испешна сезона со топ4 пласман а ако додадеме некој куп, би било еднакво на триплете, со оглед на тоа што нит играме нешто често во Европа а уште помалку и да освојуваме купови. За освајање лига не сакам да дискутирам.
Егзекли, еве човек што ме читаСолидна пиша
Затоа што покажаа уште летото дека толкави се амбициите сезонава.
Епа тогаш кога другите тимови се тиња не гледам кој е овој критериум заслужувал некој или не. Не е ова аудиција па да ти ги оценуваат талентите, бодовен систем од 38 партии е. Кој ќе собере за првите четири позиции, ќе игра.епа то ми е муабетот де, од шо се мизерни другите екипи и нема кој да конкурира, Арсенал пример е тиња. Муабетот ми е дека ни Челзи ни Јунајтед заслужва да игра ЛШ ова сезона
Sent from my iPhone using Tapatalk
Кои стандарди? Завршување 7мо место у лига?Многу си ги спуштил стандардите![]()
Иначе јас сакав да кажам дека во сите тие клубови ваљда преку лето целта им е да го спремат тимот за да атакува на титула. Не можам јас да тврдам, еве ти кажи што мислиш, ама не верувам управата и Клоп на лето да збореле да успееме некако да фатиме топ 4 и ако можеме некој куп да освоиме, топ. Сигурно гледале како да се засилат и да одат на титула. Само од тој аспект ако се гледа, за сите освен тој што ќе освои сезоната е неуспешна, нормално.Кои стандарди? Завршување 7мо место у лига?![]()
Донев, јас кога се вработив, сакав за 2 години да стигнам до плата од 2000 евра. После 2 години, ја немам таа плата ама пак сум задоволен од онаа која што ја имам, сфаќаш?Иначе јас сакав да кажам дека во сите тие клубови ваљда преку лето целта им е да го спремат тимот за да атакува на титула. Не можам јас да тврдам, еве ти кажи што мислиш, ама не верувам управата и Клоп на лето да збореле да успееме некако да фатиме топ 4 и ако можеме некој куп да освоиме, топ. Сигурно гледале како да се засилат и да одат на титула. Само од тој аспект ако се гледа, за сите освен тој што ќе освои сезоната е неуспешна, нормално.
А ако се разгледаат сите околности како што пишав и за Челзи, тогаш да, не е Ливерпул сезонава уште доволно зрел за да оди до крај на титула и потребен им е било каков трофеј за да може Клоп да почне да гради вистински победнички менталитет.