R
red.devil
Гостин
Уште не сте сфатиле. Лига купов е битен само на тие што се во борба за него. Секоја година истово. Само што лани и на фановите на Челзи им беше битен. 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Според мене, Мики Маус куп ама мора нешто да се освои зошто играчите на Ливерпул немаат осетено борба за трофеј. Да е ситуацијата друга, тимот да се натпреварува во ЛШ, ПЛ за трофеј и да освојува, тогаш ќе биде страааааашно небитенУште не сте сфатиле. Лига купов е битен само на тие што се во борба за него. Секоја година истово. Само што лани и на фановите на Челзи им беше битен.![]()
Свонси менталитетПехар си е пехар. Башка има традиција. Се што има традиција во Енглеска - вреди.
Финале играат Сити и Ливерпул, а не бил битен.
Него, друга работа ме мачи. Ливерпулската страна.
Ливерпул игра во Лига Куп финале. Не во финале на Лига на Шампиони. Иако по насоченоста и атмосферата, ко да играат во ЛШ финале ми делува.
Не ќе да е тоа атмосфера за победнички састав. Сфаќам прво финале после шукурац време (2012), меѓутим, толку пумпање на овој настан не знам дали некогаш во историјата имало.
Абе небитен куп напочеток играш со втор тим,ама кога дојдеш полуфинале и имаш вакви противници за конкуренција не може да е небитен еднпставно даваш све да го освоиш, куп со традиција у Англија не е небитен никако!
Каков сарказам тоа ми е мислење дека не може да ти е небитно кога имаш шанса за трофеј и си стигнал полуфинале. Глупи муабети вртиме секоја година како бил небитен.Или си неуспешно саркастичен или реален.
Ако е првото, ваљда знаеш дека со втор состав на почеток играат оти играат против Дагенхам, не играат против Барселона.
Па ако поминат сите овие тимови многу голема ќе биде веројатноста да се паднат меѓу себе.После ова Сити - Јунајтед, Арсенал - Ливерпул. Гаааарант!
Не летај пред време, заебани се Шрузбери!После ова Сити - Јунајтед, Арсенал - Ливерпул. Гаааарант!