FA & Capital One Cup

• Креатор на темата Креатор на темата Makedonec_7
  • Време на започнување Време на започнување
Уште не сте сфатиле. Лига купов е битен само на тие што се во борба за него. Секоја година истово. Само што лани и на фановите на Челзи им беше битен. :icon_lol:

Уште не сте сфатиле. Лига купов е битен само на тие што се во борба за него. Секоја година истово. Само што лани и на фановите на Челзи им беше битен. :icon_lol:
Според мене, Мики Маус куп ама мора нешто да се освои зошто играчите на Ливерпул немаат осетено борба за трофеј. Да е ситуацијата друга, тимот да се натпреварува во ЛШ, ПЛ за трофеј и да освојува, тогаш ќе биде страааааашно небитен :)

Пехар си е пехар. Башка има традиција. Се што има традиција во Енглеска - вреди.
Финале играат Сити и Ливерпул, а не бил битен.

Него, друга работа ме мачи. Ливерпулската страна.

Ливерпул игра во Лига Куп финале. Не во финале на Лига на Шампиони. Иако по насоченоста и атмосферата, ко да играат во ЛШ финале ми делува.

Не ќе да е тоа атмосфера за победнички састав. Сфаќам прво финале после шукурац време (2012), меѓутим, толку пумпање на овој настан не знам дали некогаш во историјата имало.

Пехар си е пехар. Башка има традиција. Се што има традиција во Енглеска - вреди.
Финале играат Сити и Ливерпул, а не бил битен.

Него, друга работа ме мачи. Ливерпулската страна.

Ливерпул игра во Лига Куп финале. Не во финале на Лига на Шампиони. Иако по насоченоста и атмосферата, ко да играат во ЛШ финале ми делува.

Не ќе да е тоа атмосфера за победнички састав. Сфаќам прво финале после шукурац време (2012), меѓутим, толку пумпање на овој настан не знам дали некогаш во историјата имало.
Свонси менталитет :D

Абе небитен куп напочеток играш со втор тим,ама кога дојдеш полуфинале и имаш вакви противници за конкуренција не може да е небитен еднпставно даваш све да го освоиш, куп со традиција у Англија не е небитен никако!

Абе небитен куп напочеток играш со втор тим,ама кога дојдеш полуфинале и имаш вакви противници за конкуренција не може да е небитен еднпставно даваш све да го освоиш, куп со традиција у Англија не е небитен никако!

Или си неуспешно саркастичен или реален.

Ако е првото, ваљда знаеш дека со втор состав на почеток играат оти играат против Дагенхам, не играат против Барселона.

Или си неуспешно саркастичен или реален.

Ако е првото, ваљда знаеш дека со втор состав на почеток играат оти играат против Дагенхам, не играат против Барселона.
Каков сарказам тоа ми е мислење дека не може да ти е небитно кога имаш шанса за трофеј и си стигнал полуфинале. Глупи муабети вртиме секоја година како бил небитен.
Ок да ама на почеток со послаби клубови да чуваш играчи , ама полуфинале и ПЛ противници идрш до крај на трофеј

CaEXc4TWwAAIlBI.jpg:large

Таман се понадевавме на некое трофејче Сити и тука не отпиша :place:

Добар фудбал играат Вест хем , клоп тотално заеба со измениве овај Ориги појма нема еднаш не помина на страна , Стариџ како да заборавил фудбал да игра , во продолженијава мора да ја зајакне средината Хендерсон или Милнер за да ја раздвижат играта со овие ништо не прави ..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom