FA & Capital One Cup

• Креатор на темата Креатор на темата Makedonec_7
  • Време на започнување Време на започнување
Сите голмани животните ги играат против нас. Не е свесен овој Јакупович што се одбрани денес

Sent from my E560 using Tapatalk
топ3 најглупи заклучоци од навивачи на фудбалски клубови, според мене :)
- Противнички голмани само против нас играат маестрално (мислиш со другите играат симултанка, примат по 10 гола)
- Сега новиов менаџер ќе ги избрка сите играчи, ќе донесе свои (на крај излагаат само 2 трансфери)
- Пушти ги да играат младинците, барем они ќе играат со срце, не ко платенициве (младинец глеа да се избори за прва постава или да се продаде).

топ3 најглупи заклучоци од навивачи на фудбалски клубови, според мене :)
- Противнички голмани само против нас играат маестрално (мислиш со другите играат симултанка, примат по 10 гола)
- Сега новиов менаџер ќе ги избрка сите играчи, ќе донесе свои (на крај излагаат само 2 трансфери)
- Пушти ги да играат младинците, барем они ќе играат со срце, не ко платенициве (младинец глеа да се избори за прва постава или да се продаде).
Па со оглед кој ви брани вас не ти замерувам што не сфаќаш, кај ти си видел голман се да одбрани :D
Се дупна од бранење бе пеџа немавме среќа

-немавме среќа
-судијата крив
-голманот се повампири

Венгер аут.

Па со оглед кој ви брани вас не ти замерувам што не сфаќаш, кај ти си видел голман се да одбрани :D
Се дупна од бранење бе пеџа немавме среќа

Најсериозно, не знам али муабетот ми е дека и кај нас у фан клуб има такви муабети, како се' против нас бранеле а против други екипи ништо :D

Најсериозно, не знам али муабетот ми е дека и кај нас у фан клуб има такви муабети, како се' против нас бранеле а против други екипи ништо :D
Абе некогаш стварно се појаперуваат еве Де Геа на пример, уствари се во него шутираат :D
Ај овој денес некако ама Форстер шо се одбрани со нас. Како да нема џаболебарење по фан клуб, се одбрани

Caballero, Demichelis, Zabaleta, Kolarov, Adarabioyo, Fernando, Aleix García, Manuel Garcia, Celina, Iheanacho, Faupala

Еве на кого му е небитен купот :D

Caballero, Demichelis, Zabaleta, Kolarov, Adarabioyo, Fernando, Aleix García, Manuel Garcia, Celina, Iheanacho, Faupala

Еве на кого му е небитен купот :D

Јасно беше дека нешто Пелегрини мораше да ризикува. Или ова, или ЛШ или финалето во Лига Купот.[DOUBLEPOST=1456073819][/DOUBLEPOST]Jamie Carragher ‏@Carra23 3m3 minutes ago
After Man City & Fiorentina another good result for Pochettino & Spurs!

Последно уредено:
Ридинг-Палас
Евертон-Челзи
Арсенал/Хал - Вотфорд
Шрузбјури/Јунајтед - Вест Хем

CbwfesAWwAE_rEb.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom