RomanistaRIM
ASR1927
Голманиште има Хул, прав пантер.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
топ3 најглупи заклучоци од навивачи на фудбалски клубови, според менеСите голмани животните ги играат против нас. Не е свесен овој Јакупович што се одбрани денес
Sent from my E560 using Tapatalk
Па со оглед кој ви брани вас не ти замерувам што не сфаќаш, кај ти си видел голман се да одбранитоп3 најглупи заклучоци од навивачи на фудбалски клубови, според мене![]()
- Противнички голмани само против нас играат маестрално (мислиш со другите играат симултанка, примат по 10 гола)
- Сега новиов менаџер ќе ги избрка сите играчи, ќе донесе свои (на крај излагаат само 2 трансфери)
- Пушти ги да играат младинците, барем они ќе играат со срце, не ко платенициве (младинец глеа да се избори за прва постава или да се продаде).
Најсериозно, не знам али муабетот ми е дека и кај нас у фан клуб има такви муабети, како се' против нас бранеле а против други екипи ништоПа со оглед кој ви брани вас не ти замерувам што не сфаќаш, кај ти си видел голман се да одбрани
Се дупна од бранење бе пеџа немавме среќа
Sent from my E560 using Tapatalk
Абе некогаш стварно се појаперуваат еве Де Геа на пример, уствари се во него шутираатНајсериозно, не знам али муабетот ми е дека и кај нас у фан клуб има такви муабети, како се' против нас бранеле а против други екипи ништо![]()
Ќе ве елиминирамеФорца Јуве![]()
Caballero, Demichelis, Zabaleta, Kolarov, Adarabioyo, Fernando, Aleix García, Manuel Garcia, Celina, Iheanacho, Faupala
Еве на кого му е небитен купот![]()
СегаЖреб за 1/4 финале кога? Утре после мечот на Јунајтед?