FA & Capital One Cup

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Мене искрено ова ми е најинтересно од испаѓањето. Сеа Мурињо ќе излезе со некоја апла контроверзна изјава, ќе ве дрзне сите тука и одма муабет за тоа ќе падне, а ќе се заборави самото испаѓање и ќе мора да се читаат 10 страни за тоа каков циган бил :D

Член од
30 мај 2009
Мислења
10.155
Поени од реакции
23.298
Изгледа овие фа куп најмалку пари дават па затоа никој не го сака
Ние намерно испаднавме да се фокусираме на ЛШ и на БПЛ ина овој Capital а овој фа трофи е за послабите екипи како Арсенал Ливерпул Јунајтед
Ако пишиш уште една дека куповите се за послаби екипи како Арсенал, Ливерпул и Јунајтед, можи, можи комплексите сами од себе ќе заминат.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Дома играа бе.
хмм јас па се мислев за гостување им зборат, се имам помешано, али ипак имаше реакции зошто си прават екскурзии и ги потценуваат, памет за друг пат за Пелегрини :)

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Мене искрено ова ми е најинтересно од испаѓањето. Сеа Мурињо ќе излезе со некоја апла контроверзна изјава, ќе ве дрзне сите тука и одма муабет за тоа ќе падне, а ќе се заборави самото испаѓање и ќе мора да се читаат 10 страни за тоа каков циган бил :D
Се кладиме дека нема, и дека ќе каже дека поразов бил срање ?

Член од
30 мај 2009
Мислења
10.155
Поени од реакции
23.298

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Тери пред некој ден кажуваше како купов му значел се на светот или нешто така. Сега очекувам да им ги ебе жените на сите до еден.os:
Англичанец е, посебно значење има за него :)

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Читам и на ФБ, зборат местени биле за пари. Демек Челзи и Сити имаат проблеми со пари па ќе местат утакмици. :pos:

A

Avenger99

Гостин
Изгледа овие фа куп најмалку пари дават па затоа никој не го сака
Ние намерно испаднавме да се фокусираме на ЛШ и на БПЛ ина овој Capital а овој фа трофи е за послабите екипи како Арсенал Ливерпул Јунајтед
Колку години имаш?

Kajgana Shop

На врв Bottom