W
wicked_1
Гостин
вртат теории сеа оти немаше пренос од утакмицата, шо е донекаде и чудно.Читам и на ФБ, зборат местени биле за пари. Демек Челзи и Сити имаат проблеми со пари па ќе местат утакмици.![]()
вртат теории сеа оти немаше пренос од утакмицата, шо е донекаде и чудно.Читам и на ФБ, зборат местени биле за пари. Демек Челзи и Сити имаат проблеми со пари па ќе местат утакмици.![]()
1/10Челзи се најаки другите се најслаби ај сега цитирајте ме пак 10 души
Челзи се најаки другите се најслаби ај сега цитирајте ме пак 10 души
Челзи се најаки другите се најслаби ај сега цитирајте ме пак 10 души
4/10Челзи се најаки другите се најслаби ај сега цитирајте ме пак 10 души
Арсенал ЛШManchester i Liverpool bile mali ekipi so nema da procitas tuka. Fakt e deka za kupot se zalagaat pomali ekipi za niv ovaj den e kako praznik, Liverpool i Manchester ke se borat za ovaj trofej zato so samo toj mu ostana ete liverpool karling cup Manchester fa cup i mirna Bosna![]()
Swabi steМожете да ми се фатите и на мене и на Челзи и ај сега одјебете
Мене битни ми се и двата купа, посебно ФА. Оправдувам само ако играат со ептен комбиниран тим со бар 3 млади играчи како стартери (денес само Зума и Кристенсен, ништоНе бе, ќе не исташлата у фторник. Нема шанси вас да ви падне морал, не сте вие некој селски клуб
Тогаш купот е битен, ќе има важност, не ко овој денес што не е битен и што е остаен да освојат овие маливе екипи...