FA & Capital One Cup

• Креатор на темата Креатор на темата Makedonec_7
  • Време на започнување Време на започнување
Мене искрено ова ми е најинтересно од испаѓањето. Сеа Мурињо ќе излезе со некоја апла контроверзна изјава, ќе ве дрзне сите тука и одма муабет за тоа ќе падне, а ќе се заборави самото испаѓање и ќе мора да се читаат 10 страни за тоа каков циган бил :D

Изгледа овие фа куп најмалку пари дават па затоа никој не го сака
Ние намерно испаднавме да се фокусираме на ЛШ и на БПЛ ина овој Capital а овој фа трофи е за послабите екипи како Арсенал Ливерпул Јунајтед

Ако пишиш уште една дека куповите се за послаби екипи како Арсенал, Ливерпул и Јунајтед, можи, можи комплексите сами од себе ќе заминат.

Дома играа бе.
хмм јас па се мислев за гостување им зборат, се имам помешано, али ипак имаше реакции зошто си прават екскурзии и ги потценуваат, памет за друг пат за Пелегрини :)

Мене искрено ова ми е најинтересно од испаѓањето. Сеа Мурињо ќе излезе со некоја апла контроверзна изјава, ќе ве дрзне сите тука и одма муабет за тоа ќе падне, а ќе се заборави самото испаѓање и ќе мора да се читаат 10 страни за тоа каков циган бил :D
Се кладиме дека нема, и дека ќе каже дека поразов бил срање ?

Тери пред некој ден кажуваше како купов му значел се на светот или нешто така. Сега очекувам да им ги ебе жените на сите до еден.[emoji14]os:
Англичанец е, посебно значење има за него :)

Читам и на ФБ, зборат местени биле за пари. Демек Челзи и Сити имаат проблеми со пари па ќе местат утакмици. :pos:

Изгледа овие фа куп најмалку пари дават па затоа никој не го сака
Ние намерно испаднавме да се фокусираме на ЛШ и на БПЛ ина овој Capital а овој фа трофи е за послабите екипи како Арсенал Ливерпул Јунајтед
Колку години имаш?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom