Tи кажав јас, мојот е ради спортската, што константно ме ебат, не е ради глорихантерство. Да беше така ќе ме немаше од лани.Батали го дуплиов што глуми паднат од Марс, твојот пост кај треба да трепка?![]()
Уште си за Челзи?Кажа нешто или ваздух зема
Да и ке бидамУште си за Челзи?
Све дефанзивни играчи.И тоа примиле 3 гола откако Му ги пуштил во игра Фабрегас, Вилиан и Азар.
Првиот го примија во прво. Последниот некоја контра на крај кога сите напаѓаа.Ок, да се разбереме...водиш 2-0 на полувреме и примаш 4 комада на свој терен у второ полувреме од третолигашка екипа. Абе ја да застанам на гол, толку ќе примам... за ремет сме и тоа бајаги, штета нема фанови на Сити тука да поделат од реметот.А искрено не сакам да верувам во муабетите: „Глеј ги и Сити и Челси и Тотенхем дома испаднаа“. Ок, последниве од премиерлигашка екипа.
Нејсе, кој остана во купов?Чекајте фанови на Ливерпул, да не се летаме пред време, и вие да не паднете после од Болтон.
На крај ќе испадне, Јунајтед најуспешни со 0-0 кај четвртолигаш.
![]()
Добро де, небитно, 4 гола од третолигаши...Глеам горе доле јак состав, Чех на гол, во одбрана Зума и Кејхил, једино ми штрчи десен бек Кристенсен..Првиот го примија во прво. Последниот некоја контра на крај кога сите напаѓаа.