dragonsky
Hate leads to suffering
- Член од
- 25 декември 2010
- Мислења
- 43.420
- Поени од реакции
- 85.376
So F1 2011 it is.не работи на xp дефинитивно
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
So F1 2011 it is.не работи на xp дефинитивно
Како го среди тоа со сензитивити ? Барав неможев ништо да најдем.абе и јас неможев ич да ја играм многу ми бегаше формулана чим малце свртев..ама најдов во option кај требит да се намалит сензитивити на вртенје и сега си возам добро не е лошо...само да имаш волан многу добро ке е тогас за играње и ке мојш конмотно на џард да си возиш дури на сите круга по 50+
имас куре во driving control и после во advanced wheel setings и ке ги стајш тие на 0 све и после во forece feedback option и ке ги намалиш тие колку сашаш зависит мене ми се првото 30 другото 50 и то третото е 20..Како го среди тоа со сензитивити ? Барав неможев ништо да најдем.
дај детали нешто...цела трка 100% или..?Zdravo decki jas sum od tetovo i imame mala grupa koja vozi f1 2011
,sega normalno se prefrljame na f2012 pa pravime nesto kako liga seuste ne e pocnata i primame clenovi koj e zainteresiran neka pise sega za sega sme okolu 8 clenovi se nadevam deka ce sakate da ni se pridruzite![]()
Добро, као се поминува тоа третото на Young driver test, сто пати свртев и сто пати ми пукна гума.
почнува трката и врне,после некое време е суво ама кога одам во бокс пак ми ставаат гуми за дожд,како да ставам гуми за суво ?
а како играте онлајн ако не преку стим и тангл ?super ama ne mozem da vlezem nemam clensto adni me na skype tito_mak imamo grupa f1 fanatici
ce te adneme ili pisi mi kako da napravam user na setamcommunity
Ќе може некој да ми објасни како да ја играм он лајн ?
повелиЗа сите шо немате проблеми со играва а сакате да ја играте и мултиплеер еве ви начин и за тоа.
www.youtube.com/watch?v=d5mSpTkh-YU
http://www.tunngle.net/wiki/Network:F1_2012