Pisi me i mene - izvinete za latinica taze formatiran pc me mrzi da setam nakaj control panel da stavam makedonska podrska :$кој вози,нека се изјасни тука
се собираме за да направиме шампионат
пишете на темава ако има некој заинтересиран
Види на кое копче тие instant replay и од коа ке стиснеш имаш флеш бек провери таму ,ке те врати во моментот пред да ти пукне гума т.е до кај е репризата стигната.Знај некој како треба да се помини задачата во young test ко ќе пука гумата?
Тргнуваш, возиш, ти се дупи гума, стискаш F1, враќаш пред да ти се дупне гумата, стискаш F12, продолжуваш да возиш, кочиш, го поминуваш.Знај некој како треба да се помини задачата во young test ко ќе пука гумата?
пред 4 часа ја исталирав играва, добра игра со многу добра графика, инаку како се игра Online?Вечер ќе се вози трката за големата награда на Австралија. (како да не)
Како и да е дечки, вечер со еден другар ќе возиме F1 2012 уз муабет на скајп, кој е заинтересиран нека ме додаде на Skype user-ot ми е Stefan-TheGreat, ќе возиме после 11:30 PM, услови: manual gears, full traction, abs on, braking assist off, dry weather, 15 круга, други ботови (за да се исполни стазата) сетирани на intermediate и 5-6 од нив на professional. Друг услов е да не бидете електронски неписмени и да имате 1.1 верзија на играта, за да може да се поврземе во исто lobby.
Еве како изгледа тоа, секако ако сме повеќе ќе биде многу по-интересно.