F1 2012

• Креатор на темата Креатор на темата Indigo
  • Време на започнување Време на започнување
Многу ме нервира шо нема подесување (balanced и тн.) на болидот пред да почни трката...на 4-тата трка сум и само се лизгам...фак фак фак

Има како нема. Кај човекот што е опцијата „Go to race“ има и опција quick car setup (и тука имаш подесувања во однос на времето). Исто, на екранот, најдесно на копчето setup имаш можност да го кастумизираш болидот со цел подобра стабилност, брзина etc..

Има како нема. Кај човекот што е опцијата „Go to race“ има и опција quick car setup (и тука имаш подесувања во однос на времето). Исто, на екранот, најдесно на копчето setup имаш можност да го кастумизираш болидот со цел подобра стабилност, брзина etc..

Значи пробав и не можам да подесувам quick car setup (црно е, не можам да го селектирам) а од setup во екранот можам да подесувам само front wing :(

Апдејтов е сјебан до даска. Поправа што поправа, ама се багосува графиката. Црно се појавува на моменти.

Значи пробав и не можам да подесувам quick car setup (црно е, не можам да го селектирам) а од setup во екранот можам да подесувам само front wing :(
епа нема преправање сетап после квалификациите, со тој сетап шо си извозил круг на квалификации со него мора да возиш трка. единствено front wing се менува мислам...

Си извозев една сезона со Торо Росо и си завршив прв на крај на intermediate(како и да се пишуе).
Пошо немаше понуди од јакиве тимови, отидов у Вилијамс со надеж дека се подобри од претходниве. Но, овие испаднаа до толку утепан тим, што ни на Easy едвај се победува.

ajde ljudi uste 20 tina dena do pocetokot na f1 liga pristignaaa 4 novi clenovi ...ajde cekame addnite me na skype tito_mak
ce bide mnogu interesno i vozbudlivo !!!

Супер игра (y)
- Многу подобра од 10-11.ката Графиката е на фантастично ниво и другите работички .... :cool:
- Ама имам проблем.... 2-3 пати ја реинсталирав :cautious: .... таман кога ке дојдам до Монако во Кариера ми се исклучува играва или кога ке ја извозам Монако за наредна трка не ми се сејфува .... Чаре ? :unsure:

Супер игра (y)
- Многу подобра од 10-11.ката Графиката е на фантастично ниво и другите работички .... :cool:
- Ама имам проблем.... 2-3 пати ја реинсталирав :cautious: .... таман кога ке дојдам до Монако во Кариера ми се исклучува играва или кога ке ја извозам Монако за наредна трка не ми се сејфува .... Чаре ? :unsure:

абе да ти кажам дека и кај мене некогаш нејкит да се сејвуват,ево стигнав до кореа и сега понатаму нејкит да се сејвуват и неможам да возам,и јас барам за то одговор како да се напрајт.

Ако може некој да ми го прати кракот по ПП.

Ја сум на 4-тата трка и си водев цела минута пред вториот али почна да врне, си сменија гуми, кога отидов и ја да мењам само ми стави нови, нормални. Чаре некако да ги обавестам во пит што гуми сакам или слично? Се лизга се умира нема шанси така да ја завршам трката, иначе играм на Amater пошто неам играно Ф1 од па не памтам кога последен пат и док се навикнам :P

Ја сум на 4-тата трка и си водев цела минута пред вториот али почна да врне, си сменија гуми, кога отидов и ја да мењам само ми стави нови, нормални. Чаре некако да ги обавестам во пит што гуми сакам или слично? Се лизга се умира нема шанси така да ја завршам трката, иначе играм на Amater пошто неам играно Ф1 од па не памтам кога последен пат и док се навикнам :P

Стисни било која num бројка, и имаш стрелки (стрелките кај num-padot, значи 8 за нагоре, 4 за лево, 6 за десно, 2 за доле).
И имаш да одбереш какви гуми за нареден пит стоп, какво гориво (rich - најбрзо, стандард, и тоа последното не ми текнува како се викаше, за најспоро ама и најмалку да троши болидот)
имаш и која кочница повеќе да фаќа, предна/задна. Ќе се снајдеш паметен си ти :D

Ај уште едно питање док сум веќе тука, играта не можам да најдам опција за фул скрин, windowed mode ми е цело време и никако да најдам како да го стама фул скрин, иначе компјутерот ми е таманка (ако има некоја веза со тоа, се ми е ставено на макс)

Ај уште едно питање док сум веќе тука, играта не можам да најдам опција за фул скрин, windowed mode ми е цело време и никако да најдам како да го стама фул скрин, иначе компјутерот ми е таманка (ако има некоја веза со тоа, се ми е ставено на макс)

Држи Alt и стисни Enter.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom