F1 2012

Член од
16 август 2007
Мислења
1.933
Поени од реакции
1.673
абе и јас неможев ич да ја играм многу ми бегаше формулана чим малце свртев..ама најдов во option кај требит да се намалит сензитивити на вртенје и сега си возам добро не е лошо...само да имаш волан многу добро ке е тогас за играње и ке мојш конмотно на џард да си возиш дури на сите круга по 50+
Како го среди тоа со сензитивити ? Барав неможев ништо да најдем.

Ace CFC

KTBFFH
Член од
15 октомври 2009
Мислења
362
Поени од реакции
22
Како го среди тоа со сензитивити ? Барав неможев ништо да најдем.
имас куре во driving control и после во advanced wheel setings и ке ги стајш тие на 0 све и после во forece feedback option и ке ги намалиш тие колку сашаш зависит мене ми се првото 30 другото 50 и то третото е 20..

Член од
12 септември 2008
Мислења
746
Поени од реакции
533
Zdravo decki jas sum od tetovo i imame mala grupa koja vozi f1 2011
,sega normalno se prefrljame na f2012 pa pravime nesto kako liga seuste ne e pocnata i primame clenovi koj e zainteresiran neka pise sega za sega sme okolu 8 clenovi se nadevam deka ce sakate da ni se pridruzite :)
дај детали нешто...цела трка 100% или..?
дај дури се спрема тоа да изиграме некоја трка ама да се собериме повеќемина...ако сте вие 8, плус 3-4 шо сме овде таман сме, четврток околу 8-9 ?
http://steamcommunity.com/groups/F12012MKD влезете тука имаме 10тина досега..

Член од
25 септември 2012
Мислења
4
Поени од реакции
0
super ama ne mozem da vlezem nemam clensto adni me na skype tito_mak imamo grupa f1 fanatici
ce te adneme ili pisi mi kako da napravam user na setamcommunity

Слепо Црево

Оџачар Грла
Член од
26 мај 2007
Мислења
1.196
Поени од реакции
223
Добро, као се поминува тоа третото на Young driver test, сто пати свртев и сто пати ми пукна гума.

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.042
Поени од реакции
6.070
Добро, као се поминува тоа третото на Young driver test, сто пати свртев и сто пати ми пукна гума.
Тргнуваш, возиш, ти се дупи гума, стискаш F1, враќаш пред да ти се дупне гумата, стискаш F12, продолжуваш да возиш, кочиш, го поминуваш.

Член од
21 април 2008
Мислења
267
Поени од реакции
130
влегов во таа групата на Стеам,, кажете како да играмм, го имам и она Туннгле

dwa

Член од
19 февруари 2006
Мислења
2.233
Поени од реакции
349
почнува трката и врне,после некое време е суво ама кога одам во бокс пак ми ставаат гуми за дожд,како да ставам гуми за суво ?

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.042
Поени од реакции
6.070
почнува трката и врне,после некое време е суво ама кога одам во бокс пак ми ставаат гуми за дожд,како да ставам гуми за суво ?
Мести у контроли. Quick Menu Left, Right, Up, Down намести си ги. Пример Num8, num4, num6, num2.

И кога ќе сакаш да ги смениш од Wet/Intermediate у Option/Prime идеш следно:
Quick Menu(било која страна), Quick Meny Right(tyres), Quick Menu Right(Option). Ова ти е за Option гуми, кои според типот од тимското радио се „побрзи“ гуми од Prime.

Член од
25 септември 2012
Мислења
4
Поени од реакции
0
F1 ljudi ajde ako saka uste nekoj da vozi lan neka me addne na skype imame grupa sega za sega vozime probno da vidimo so kako ce odi a za skoro vreme pocnuvame f1 liga (sampionat) ce bide interesno addnete me na skaype tito_mak primame clenovi da bideme povece da bide pointeresna zabavata :) vece sme okolu 10 ludje : )

Член од
12 септември 2008
Мислења
746
Поени од реакции
533
Член од
29 октомври 2008
Мислења
1.394
Поени од реакции
259
Многу ме нервира шо нема подесување (balanced и тн.) на болидот пред да почни трката...на 4-тата трка сум и само се лизгам...фак фак фак

Kajgana Shop

На врв Bottom