dragonsky
Hate leads to suffering
- Член од
- 25 декември 2010
- Мислења
- 43.399
- Поени од реакции
- 85.347
So F1 2011 it is.не работи на xp дефинитивно
So F1 2011 it is.не работи на xp дефинитивно
Како го среди тоа со сензитивити ? Барав неможев ништо да најдем.абе и јас неможев ич да ја играм многу ми бегаше формулана чим малце свртев..ама најдов во option кај требит да се намалит сензитивити на вртенје и сега си возам добро не е лошо...само да имаш волан многу добро ке е тогас за играње и ке мојш конмотно на џард да си возиш дури на сите круга по 50+
имас куре во driving control и после во advanced wheel setings и ке ги стајш тие на 0 све и после во forece feedback option и ке ги намалиш тие колку сашаш зависит мене ми се првото 30 другото 50 и то третото е 20..Како го среди тоа со сензитивити ? Барав неможев ништо да најдем.
дај детали нешто...цела трка 100% или..?Zdravo decki jas sum od tetovo i imame mala grupa koja vozi f1 2011
,sega normalno se prefrljame na f2012 pa pravime nesto kako liga seuste ne e pocnata i primame clenovi koj e zainteresiran neka pise sega za sega sme okolu 8 clenovi se nadevam deka ce sakate da ni se pridruzite
Тргнуваш, возиш, ти се дупи гума, стискаш F1, враќаш пред да ти се дупне гумата, стискаш F12, продолжуваш да возиш, кочиш, го поминуваш.Добро, као се поминува тоа третото на Young driver test, сто пати свртев и сто пати ми пукна гума.
Мести у контроли. Quick Menu Left, Right, Up, Down намести си ги. Пример Num8, num4, num6, num2.почнува трката и врне,после некое време е суво ама кога одам во бокс пак ми ставаат гуми за дожд,како да ставам гуми за суво ?
а како играте онлајн ако не преку стим и тангл ?super ama ne mozem da vlezem nemam clensto adni me na skype tito_mak imamo grupa f1 fanatici
ce te adneme ili pisi mi kako da napravam user na setamcommunity
Ќе може некој да ми објасни како да ја играм он лајн ?
повелиЗа сите шо немате проблеми со играва а сакате да ја играте и мултиплеер еве ви начин и за тоа.
www.youtube.com/watch?v=d5mSpTkh-YU
http://www.tunngle.net/wiki/Network:F1_2012