Една асална песна немаше катастрофа... Ние требаше да влеземе наместо Албанија или Босна никакви песни имаа
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
E кај беше на Мартин Вучиќ подобра песната не измислувај сеа и ти
Ѓоко добро ја испеа песната. Не беше лоша воопшто, за разлика од другите песни кои беа. Ѓоко досега имаше најубав настап според мене, подобар и од настапот на Елена и Тоше ...
Море Исланѓаните пратиле вулкан на Евровизија. :pos2:
А Србите Пинк музика, ќе шират малограѓанштина и сељачизам и низ Скандинавија.
Ѓоко добро ја испеа песната. Не беше лоша воопшто, за разлика од другите песни кои беа. Ѓоко досега имаше најубав настап според мене, подобар и од настапот на Елена и Тоше ...
Али јебига, никогаш нема да научи овој народ кога е доста
Море Исланѓаните пратиле вулкан на Евровизија. :pos2:
А Србите Пинк музика, ќе шират малограѓанштина и сељачизам и низ Скандинавија.
Јас не реков конкретно за Мартин Вучиќ дека е подобар јас мислев за останатите спомнати во твојот пост, факт е дека оваа песна е поквалитетна од неговата и подобро изведена но нели гледаш дека на евровизија се бараат лесно певливи песни, жими Лорди што победија со некојси хард рок и тоа повеќе ги извиади настапот, таму не проаѓаат поп рок и метал песни нели гледаш дека слабо, а друго како што кажав пола е жири пола е гласање тогаш кога беше Мартин Вучиќ беше се гласање з аостанатите немам коментар навистина беа добри пеачи.
Не јас сепак мислам дека настапот на Елена беше најдобар за Македонија.
А и тој на Тоше за мене подобар беше од овој на Ѓоко.
А пиши негде кое место бевме? пак ли 11? :]

Затоа што од оваа година ако не се лажам се пее на плеј-бек!

Затоа што од оваа година ако не се лажам се пее на плеј-бек!

Жими таквиот. Продукциска куќа до Швајцарските кафани најдалеку што ѓи испраќа кутрите турбофолкери.Пинк е една од најголемите музички продукции во Европа.