Евровизија 2010

Член од
14 март 2010
Мислења
16.922
Поени од реакции
16.193
Сеа ко јагула ќе се врати во Македонија ...ах бе Џоле :):)

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
знаев дека шансите беа мали за нас ама незнаев дека сите други песни беа толку слаби, кај нас фалеше кореографија и минус зверот

wild dolphin

Мал човек а голем ждерач
Член од
12 мај 2009
Мислења
1.702
Поени од реакции
229
И Мартин Вучич и Елена исто... За Тоше, Елена и Каролина сфаќам али до ден денес не сфатив како Мартин влезе тогаш у финале...

знаеш како? епа прво имаа подобри песни но и тогаш се беше преку телевоутинг а сега е пола жири пола гласање и норамлно и најдобрата песна да ја имаме нема да влеземе посебно кога иде Грција.

VeS

.
Член од
16 мај 2008
Мислења
4.749
Поени од реакции
2.355
Не ме чуди шо не влегоја во финале.
Ко прво песнана си немаше допирна точка со сценскион настап.
Второ оние трине шо сакаа многу да ги поддржиме, на крајон ко се расчепатија уш црнец им требаше во целана "приказна"
Трето,навистина е премногу тапа шо оваа година се пееше на плејбек,нема да можеше да се види кој грачи,а кој не.

И уште ме чуди како Деана нон-стоп вика дека е пратечки вокал,кога никаде не го слушнав во песнана,туку само играше..ова де се ширеше.

jasisamojas

Не ми треба титула
Член од
26 ноември 2008
Мислења
762
Поени од реакции
423
Ај кажете кои земји влегоа.

Bibo

Модератор
Член од
9 април 2006
Мислења
4.126
Поени од реакции
3.991
знаеш како? епа прво имаа подобри песни но и тогаш се беше преку телевоутинг а сега е пола жири пола гласање и норамлно и најдобрата песна да ја имаме нема да влеземе посебно кога иде Грција.
E кај беше на Мартин Вучиќ подобра песната не измислувај сеа и ти, и каква врска имало „и нормално и најдобрата песна да ја имаме нема да влеѕеме посебно кога иде Грција“, каква врска има дали Грција иде даље со тоа дали и ние ќе идеме. Не одлучуваат они кој да иде натака...

Jax Rebel

Navajo Rider
Член од
6 јули 2008
Мислења
5.263
Поени од реакции
2.260
Ништо од нашата рипка. Да ви кажам и не ми е криво толку за него, колку што ми е за Малта. Многу ми се бендиса нивната песна, требаше барем тие да влезат ако не ние. Да не се навредите, не ја потценувам Македонија, ама ми беше мило и Малта заедно со нас да ја гледам во финалe :wink:

Член од
27 јануари 2009
Мислења
1.044
Поени од реакции
40
  • Bosnia & Herzegovina
  • Moldova
  • Russia
  • Greece
  • Portugal
  • Belarus
  • Serbia
  • Belgium
  • Albania
  • Iceland
Ovie zemji se plasiraa vo finaleto

P

PewDiePie

Гостин
Ма ич не ми е криво бре што не влезе,ни песната беше нешто посебно ни пејачот башка требаше Влатче да иде не јарецов селски. :kez:

^Capo^

Креативец во движење:)
Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.752
Поени од реакции
285
Кога македонките се ''шират"' aвтоматски се курви, дрољи и се најлошо.

А Ријана кога се ''шири'' тоа е уметност така?

Пораснете...

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.572
Поени од реакции
6.701
Треба да ја/го пратиме Боки,,, па само педери и изроди успеваат.... I got the Power,,, -.-

Член од
10 октомври 2009
Мислења
502
Поени од реакции
113
...Ја на оваа евровизија за Вукашин си навивам Босна!! знаеф дека рибава нема да влезе!!
Влатче требаше да идеее

Член од
4 јуни 2007
Мислења
2.885
Поени од реакции
189
Море Исланѓаните пратиле вулкан на Евровизија. :pos2:

А Србите Пинк музика, ќе шират малограѓанштина и сељачизам и низ Скандинавија.

Kajgana Shop

На врв Bottom