Јас не реков конкретно за Мартин Вучиќ дека е подобар јас мислев за останатите спомнати во твојот пост, факт е дека оваа песна е поквалитетна од неговата и подобро изведена но нели гледаш дека на евровизија се бараат лесно певливи песни, жими Лорди што победија со некојси хард рок и тоа повеќе ги извиади настапот, таму не проаѓаат поп рок и метал песни нели гледаш дека слабо, а друго како што кажав пола е жири пола е гласање тогаш кога беше Мартин Вучиќ беше се гласање з аостанатите немам коментар навистина беа добри пеачи.E кај беше на Мартин Вучиќ подобра песната не измислувај сеа и ти
Не јас сепак мислам дека настапот на Елена беше најдобар за Македонија.Ѓоко добро ја испеа песната. Не беше лоша воопшто, за разлика од другите песни кои беа. Ѓоко досега имаше најубав настап според мене, подобар и од настапот на Елена и Тоше ...
Фалеше уште чад да излегуваше од неа :pos2:Море Исланѓаните пратиле вулкан на Евровизија. :pos2:
А Србите Пинк музика, ќе шират малограѓанштина и сељачизам и низ Скандинавија.
Затоа што од оваа година ако не се лажам се пее на плеј-бек!Ѓоко добро ја испеа песната. Не беше лоша воопшто, за разлика од другите песни кои беа. Ѓоко досега имаше најубав настап според мене, подобар и од настапот на Елена и Тоше ...
Али јебига, никогаш нема да научи овој народ кога е доста
Море Исланѓаните пратиле вулкан на Евровизија. :pos2:
А Србите Пинк музика, ќе шират малограѓанштина и сељачизам и низ Скандинавија.
Па ја у постот и самиот кажав дека сфаќам за Тоше Каролина и Елена, се чудев само за Мартин...Јас не реков конкретно за Мартин Вучиќ дека е подобар јас мислев за останатите спомнати во твојот пост, факт е дека оваа песна е поквалитетна од неговата и подобро изведена но нели гледаш дека на евровизија се бараат лесно певливи песни, жими Лорди што победија со некојси хард рок и тоа повеќе ги извиади настапот, таму не проаѓаат поп рок и метал песни нели гледаш дека слабо, а друго како што кажав пола е жири пола е гласање тогаш кога беше Мартин Вучиќ беше се гласање з аостанатите немам коментар навистина беа добри пеачи.
да се сложувам! Нашите најдобири песни на Евровизија досега.Не јас сепак мислам дека настапот на Елена беше најдобар за Македонија.
А и тој на Тоше за мене подобар беше од овој на Ѓоко.
Во недела ќе се дознае кое место сме биле т.е после финалето во саботаА пиши негде кое место бевме? пак ли 11? :]
Епа се лажеш оти у живо пееаЗатоа што од оваа година ако не се лажам се пее на плеј-бек!
stvarno??? ako e taka ... katastrofa, naredna godina jas ke ja prestavuvam MakedonijaЗатоа што од оваа година ако не се лажам се пее на плеј-бек!
Жими таквиот. Продукциска куќа до Швајцарските кафани најдалеку што ѓи испраќа кутрите турбофолкери.Пинк е една од најголемите музички продукции во Европа.